Vagnhild fick lite kärlek

Gokväll!

Här ligger jag och slumrar i soffan. Däckade efter att jag ätit. Gjorde tacorulle ikväll, recept kommer på den.

Idag har vi haft en sån vara hemma dag med en massa fix. Vi har rensat en massa ute och vi har kastat en hel del. Alltså känslan! I lööööööve it. Att rensa och kasta är väl någon form av tillfredsställelse som är svår att slå?

Hmmm, sen såg jag vår fina Vagnhild stå där på uppfarten och se alldeles ledsen ut. Det hade blivit algväxt på henne. Som tur är så ska vi ställa in henne i pappas stora garage över vintern. Det är också där som jag ska göra underverk med henne.

Kolla bara vad som hände när jag testtvättade henne lite.

Såhär såg hon ut innan. Uppepå Cabby märket så växte det t.o.m mossa. Lilla hjärtat….mossa liksom. Tussen!

Kolla bara vad som hände med bara lite kärlek? Kunde inte skölja helt då det började regna ute, därav de små smutsgrejerna. Men hon ska dessutom bli målad….åh vad fin hon kommer bli. Har beställt sån muddväv till alla kuddarna inne också, de ska också fixas och bytas. Sen ska det ju också målas klart invändigt. Kommer bli såååå bra! Längtar så till jag får fortsätta fixa med henne alltså.

Nu fortsätta kolla ”Så mycket bättre”. Hoppas ni får en fin kväll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bra hudvårdstips

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x