FÄr du kill pÄ tungan?

Hej finisar!

Men skit ocksĂ„, inte fasen hann jag ta bilder pĂ„ mig i klĂ€nningarna. Å nu sitter jag med morgonrock i soffan och Ă€r sĂ„Ă„Ă„ frusen. Men imorgon, kika gĂ€rna in dĂ„ och ge mig lite smakrĂ„d.

Idag var vi och Ă„t sushi pĂ„ stan. Ämen herreminjeeeee sĂ„ gott det var alltsĂ„! Helt magiskt. MĂ„ste frĂ„ga dig? FĂ„r du kill pĂ„ tungan nĂ€r du Ă€ter sushi? Jag fĂ„r för mig att det Ă€r soyan med wasabin i som gör det, dessutom hĂ€nder det bara pĂ„ första tuggan. Sen Ă€r det borta. Är jag ensam om detta konstiga fenomen? LĂ„ter ju inte riktigt klokt nĂ€r jag skriver det sĂ„hĂ€r.

En visning jag gick för Love Forever pÄ Formex-mÀssan.

Idag pratade jag med hĂ€rliga Terece pĂ„ Love Forever. Vi har pratat om att ses och sĂ„ frĂ„gade hon om jag kunde tĂ€nka mig att stĂ€lla upp pĂ„ en plĂ„tning för nya klĂ€der pĂ„ torsdag. SjĂ€lvklart gör jag det! Vi ska ocksĂ„ hinna med en lunch och ”catch up” lite. Var en hel evighet sen vi hördes eller sĂ„gs. Saknar den jĂ€ntan jag. ♄

NÀ, nu tar jag kvÀll. Det blir en kopp te i soffan med filt över benen. SÄ mysigt. Fin kvÀll!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
6 years ago

Kanske har nÄt med din allergi att göra . Nu hobbyanalyserar jag, men min syster som har nöt och stenfruktsallergi reagerar med irritation i halsen av vissa livsmedel.

anneli
anneli
6 years ago

Sjukt snygga brallor och tunika! KlÀr dej!

NÀsta inlÀgg

SÄ jÀkla duktig!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x