Så jäkla duktig!

Hej alla fina!

Ojoj, känner bara att jag fasen är riktigt duktig med träningen nu. Jag älskar det. Jag älskar att vara igång och ha målet inställt på att komma i form rent psykiskt allra mest, men såklart att det vore härligt att komma i form kroppsligt också.

Igår körde jag rygg, axlar och biceps på gymet! Åh vad jag trivs på mitt gym. Känner mig inte alls malplacerad eller obehaglig alls, bara som hemma. Jenny har gjort ett sånt jäkla bra jobb med det stället alltså. Jenny äger Magasinet och är en sån jäkla powerwoman om du frågar mig. Shit alltså. Två små barn, stort företag och nu har hon också förvärvat Friskvårdarna som är ett gym nere vid hamnen. Så 2 gym har hon nu. Powerwomen ska lyftas! Är så impad av henne. Dessutom är hon både varm och härlig också. You go girl. Här hittar ni hemsidan.

Som om inte det var nog har jag på morgonen gått i en timma i kylan. Mina kinder är knallröda och det var magiskt att få komma hem. Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan käka lunch på stan. Efter det väntar en massa jobb.

Ni har väl inte glömt att det här fina stället ska väckas till liv till på lördag. Jag ska åka ut på fredag och sätta igång värkarna, fixa blommor och ljus. På lördag är det nämligen dags för det första Afternoon Tea:t.

Den första sittningen kl 13.30 – 15.00 på Lördag är fullbokad, men det finns platser kvar till den andra som är kl 15.30 – 17.00. Så där är det bara att boka på sig.

Helgen därpå, den 25/11 alltså. Där är den första sittningen kl 13.30 – 15.00 fullbokad. Det är än så länge 4 personer bokade på den andra sittningen.

Boka in dig på mail: niiinis@outlook.com.

Hepp, in i duschen. Senare idag ska jag visa två klänningar jag klickat hem som jag väljer mellan till julafton. Har lärt mig att man inte ska vänta med såna beställningar för är det något som tar slut så är det just julklänningarna! Så nu jäklar i min lilla låda har jag varit ute i god tid – kunde dock inte bestämma mig för vilken? Ni kanske kan hjälpa mig?

Men vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
6 years ago

Åh spännande med klänningarna. Ska bli kul när du visar! Har också klickat hem min julaftonsklänning redan :).
Du förresten, du som är så duktig på smink osv. Jag funderar på att göra sådana här 3D-bryn som är så poppis nu. Är det något du funderat på att göra eller vad har du för uppfattningar om det? Stor kram fina du!

Nästa inlägg

21 dagars rensningen

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x