1 år sedan han lämnade oss

Hej på er!

Förlåt, förlåt min frånvaro idag. Men jag har en riktigt dålig dag idag. Jag mår inte bra alls och är så trött och slut. Känner mig deppig och ledsen. Trött i ögonen, huvudvärk och utslagen.

Har i några dagar tänkt så mycket på vår lilla Toxy. Majlis kräktes 2 ggr häromdagen och genast satte katastroftankarna igång. Jag gick och kollade henne stup i kvarten. Smackade hon med munnen? Toxy gjorde nämligen det de sista dagarna han levde.

Letade i bloggen och hittade det oerhört sorgliga inlägget om när vi begravde honom. Det läskiga är att det bara är några dagar ifrån 1 år sedan. Den 10/11 dog nämligen Toxy efter några dagars sjukdom. Ganska exakt ett år sedan, tacka tusan för att jag tänkt på honom.

Vår fina spräckliga Toxy. Så saknad du varit här hemma och du skulle ha älskat att busa med Majlis. ♥️

Det finns stunder då jag ångrar att vi tagit Majlis till oss. Nu när hon kräktes och jag hann att tänka katastroftankar kände jag att jag aldrig skulle orka gå igenom det en gång till. Såren är inte läkta än efter Toxy. Ändå är jag så glad över henne. Att hon finns hos oss….men så får jag de där dumma tankarna.

Toxy skulle fyllt 10 år i augusti. Han hade kunnat leva många år till om han inte blivit sjuk. Men då hade vi å andra sidan aldrig fått träffa Majlis heller…..man kan vända och vrida.

Brukar tänka så med mina missfall också. Hade jag inte fått 3 missfall innan Milo så hade det aldrig blivit just han. ♥️

Här ligger hon nu och håller om mitt ben. Som att hon känner på sig att jag inte mår bra. ♥️

Ville bara kika in och säga hej. Så ni inte undrar var jag tagit vägen…..

Har ett erbjudande att tipsa om, det inlägget kommer senare. Gissar att mänga av er redan börjat tänka julklappar. Finns dom som är klara också! Ni är fenomenala ni som lyckas med det.

Vi hörs lite senare hörni.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kina
Kina
6 years ago

I morgon är en annan dag. Hoppas du mår bättre då! Ja,vissa dagar är värre än andra. Livet går upp och ner. Ja jobbigt med djur när man måste ta bort dom ha en fin kväll nu

Sara
Sara
6 years ago

Styrkekramar genom cybervärlden till dig. ja dessa djur lämnar ett tomrum efter sig. Har själv tappat en katt för drygt ett år sedan så jag förstår hur du känner. Hennes kattbrorsa är kvar men man blir så rädd när de kräks sådär mycket och man tänker direkt att de är allvarligt sjuk. ta hand om dig fina du. Kram Sara

Marie
Marie
6 years ago

Kramar om!! känner igen mig så i dina katastroftankar..och jobbar mkt med att få ordning på mina tankar. Vissa dagar är tyngre och oftast efter en lugnare period. Ta hand om dig och vill, känns säkert lite lättare redan i morgon. Kram

Frida
Frida
6 years ago

KRAM fina <3

Anna
Anna
6 years ago

❤️

anneli
anneli
6 years ago

Jag förstår att du tänk på eran Toxy idag. Vi miste våran katt Lexi den 11/10 förra året. Hon var sjuk max ett par dagar och kräktes. Nu har vi en ny katt en kille som heter Pelle. Han hostade och hade sej för ett tag sedan och då sa vi tänk om han oxå blir sjuk. Så jobbigt behöva avliva henne som vi hade blev bara 2 1/2 år. Så jag förstår absolut hur du känner.
Det är ändå härligt med djur. Vi har 2 hundar oxå. Den äldsta som är en schäfer är 11 år och jag tycker det kommer bli hemskt den dagen vi måste ta bort honom. Usch kan inte ens tänka på det. ❤️

Nästa inlägg

Får du kill på tungan?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x