Doft i present?

Inlägget innehåller reklam och annonslänk för NordicFeel

Lovade er ett erbjudande idag. Julen närmar sig med stormsteg och rätt vad det är så är det julafton. Varje år surrar jag om att jag minsann ska vara ute i god tid men så händer det inte. I år kör jag ny taktik. I år näthandlar vi. SÅ mycket som det bara går…. så jäkla smidigt. Dessutom så missar man inte alla erbjudanden som finns. Jag tror att det finns massor med pengar att ”spara” med att näthandla. Som med detta erbjudandet t ex.

Jag snöar ofta in på dofter. Såna som jag vet att jag gillar fortsätter jag att handla. Men så fick jag tips om en ny doft från BOSS. En som jag absolut INTE trodde att jag skulle gilla….. detta är en hemskt feminin doft och jag faller nästan mest för de mer maskulina dofterna. Så det var otippat.

IMG_8384
IMG_8388

IMG_8391 IMG_8393

Såhär står det om doften:

>>Boss The Scent For Her<<, En kraftfull och feminin doft. En exklusiv parfym med sensuell karaktär som inspirerats av förförelsens konst och den oemotståndliga lusten i att få komma närmare. Den är en given motpart till den manliga doften, framtagen för att locka fram en avväpnande, förförisk dragningskraft hos kvinnan som bär den. I toppen finns delikata noter av saftig persika som tillsammans med söt honung och blomstrande fresia väcker lustens sinne och skapar en oundviklig attraktion. Det pulserande hjärtat bär på förförisk osmanthus och i basen vilar intensivt rostade kakaobönor som väcker lusten till liv.

Det är ju så man blir sugen ju! 🙂 Älskar flaskan, den är vacker och ser exklusiv ut. Den här kan jag rekommendera alla att köpa i julklapp till någon man tycker om. Den är sååå fin! Alltså doften är så svår att förklara men jag förstår att de kallar den exklusiv. För det är precis det den doftar. Den är sexig på något vis säger jag….. jag älskar den! Vill ha den varje dag nu. Haha….typiskt mig!

Just nu får du 15% rabatt på ditt köp av dofter på NordicFeel. Alltså ALLA dofter! Du anger rabattkoden PRESENT i kassan så dras 15% av på priset. Hur bra? We love rabatt! ♥

8
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ewa
Ewa
6 years ago

Hej Ninnis!
Ja, den doften är verkligen förförisk, Hugo Boss för herr hade min spanjor David i Sevilla, när jag bodde där får trettio år sedan!!!
Hua, vad tiden går…. Ps! Han var sååååå snygggg också, spanjorerna är fiiiina: he he!!!
Nu fyller jag jämt och drar till viltnamn i tre vekor den 17/12, ska bli sååå skönt…..
Ps! Hoppas du ska ha en tjej event snart igen.:) Var på din tjej event i Stockholm när du hade den för några år sedan, det var super mysigt!!!
Gillar dig skarpt!!!!
Kram från Ewa

Nästa inlägg

1 år sedan han lämnade oss

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x