Godmorgon Fredag!

Inlägget innehåller annonslänkar  och reklam för Cellbes och NordicFeel. 

Goodmorning FINFREDAG!

Själv sitter jag fortfarande i morgonrock och har inte kommit nånvart denna morgon. Är såå slöööö och har sån träningsvärk. Sov så knasigt inatt också så tröttheten liksom ligger som en grå filt över mig.

Så glad att jag städade igår så jag vaknar upp till ett normalstökigt hem idag. Haha….jo men hos oss går det runt små tomtar och stökar till på  nätterna. Eller det är i alla fall vad man tror.. För enligt Tony så stökar han inte till när jag ligger och sover på soffan och Milo i sin säng. SÅ då måste det ju vara små tomtar va? 😉

IMG_8548-2 IMG_8549-2

Nu hänger nya lampan i taket och den nya IMG_8406

Hörni, jag måste berätta om den där >>krämen som jag klickade hem till min pappa i farsdagspresent.<< Jag lovade ju att jag skulle berätta hur det gick med den. Alltså, den har jag gjort underverk! Pappa hade precis ett skov i ansiktet av sin rosascea på farsdag och var hemskt öm. Han strök på det där serumet och inom bara några minuter lugnade ansiktet ned sig och den värsta rodnaden la sig. Helt otroligt. Pappa har provat allt och aldrig har en kräm eller medicin hjälpt så bra som den här gjorde. Han har använt den morgon och kväll nu sen farsdag i Söndags och har fått en jättestor förbättring. Rodnaden han haft i pannan har lagt sig nästan helt och de som ser ut som små utslag har liksom börjat torka ur. På förpackningen kan man se att de ska vara en avsevärd förbättring på bara två veckor, jag väntar spänt på att dessa två veckor ska gå så man får se hur stor skillnaden är? Det bästa är att pappas ömhet försvinner med den här krämen, bara det är värt allt för mig. Krämen heter >>Exuviance AntiRedness Calming Serum<<.

Just nu idag har >>NordicFeel<< 25% rabatt på hela sortimentet (förutom några få produkter som inte ingår i rabatten), med rabattkoden BLACKFRIDAY får du rabatten.

Hörni……guuuuuuud vad jag längtar till jag får börja pynta! Vad tvungen att leta fram bilder från förra året för att komma ihåg hur vi hade förra året.

IMG_4788

Jag älskade vår gran! Nu finns inte skåpet där bak hos oss mer, det sålde vi och nu tror jag det fungerar som en garderob i ett litet barnrum har jag för mig det skulle bli. ♥

IMG_4780

Senast överförda98

Jag var så galet ambitiös förra året och hängde upp dekorerade pepparkakor. Piuh!

IMG_4728

Jag knåpade också ihop den här stjärnan…… Ja herreminjee så jag kan hålla på ibland. Får se om pysselsuget sätter in och jag gör något roligt juligt även i år.

Har du redan börjat fingra på julpynet tro? 🙂 Jag var ner i källaren och sneglade på mitt i veckan här. Har två kartonger helt fulla och en stor påse. Men jag tror inte ens jag använder en bråkdel. Tror det är dags att rensa jullådan också.

När jag ändå letade bilder så hittade jag dessa med barnen. Åh vad dom vuxit….

julen barnen

Min skjortpojkar. ♥ Milo hade börjat få långt hår och Thedde skulle alltid ha mössa på sig. Bråkade ständigt med Elliot om hårklippning. Mamma och pappas fula soffa. Haha! Älskar dessa minnen.

loppi jul

Milo hade långt hår och båda stora grabbarna hade tandställning. ♥ Åh herre som jag fick bråka om att de skulle ha tanställning.. Gissa vilka som tackar mig idag? Hahaha! Just det. Bra att morsan slet som ett djur för att ni skulle ha doom, annars hade ni inte varit så glada idag tror jag. Det här var en fotografering med Loppi minns jag. Ungarna var allt annat är förtjusta i det här minns jag. Jag fick prata snällt och be väldigt snällt för att de skulle ställa upp. Haha…. 🙂

jul barnen

Många herrans år senare. Mina vuxna killar även om Elliot numera vuxit om sin storebror. Han har ärvt de långa generna jag bär på men aldrig fick utnyttja själv. Är 160 cm lång. Så stolt över det här gänget! Fifasen så bra jag gjorde det! Även om det är en jäkla kamp att vara mamma ibland. Gud så man oroar sig, bedrövas och är rädd. Man vill inget hellre än att de växer upp till kloka, väluppfostrade ungar med stora hjärtan och respekt för andra. Å gud nåde när jag får höra att de behandlats orättvist. Jag förvandlas till ”a beast”. Vill skälla ut och vara vansinnig. Men jag kan också vara den stränga mamman som man inte får göra nååååånting för. Ja så lät det mycket i deras uppväxt. ”Alla andra får komma hem mycket senare än jaaaaag”.  Jag har varit stenhård. Idag kan vi sitta och skratta åt saker som hänt på vägen….. För visst har jag fått hämta ungar på fyllan som många andra föräldrar. Eller inte fyllan,men fruktansvärt bakfulla. Gormat och varit arg. Konsekvenser. Blir ingen bla bla bla…..  Ja herregud så man hållit på! Ni som har barn i mina barns ålder vet säkert vad jag pratar om. Tur man älskar dom mer än livet säger jag. ♥ 🙂

Men oj vad jag skriver och babblar här. Nähe, jag ska provbaka lite här nu! Sedan väntar lunch, det är bra. Jag skulle inte komma ur morgonrocken annars. Ska bjuda dig på ett fint recept sen också. Men vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

Härliga bilder… Dom fick mej att längta ännu mer till julen nu hoppas du får en härlig finfredag! Kram från Therese ❤

Åsa Fagerberg
Åsa Fagerberg
6 years ago

Jag är på julpyntet
Det har kommit ut ur förrådet.. Jag har också mängder m julpynt. Vi har alltid två granar. En snygg-gran i vardagsrummet (som jag klär) och en barn-gran i hallen på övervåningen där barnen får gå all-in med pynt från dagis/skola
Måste tipsa din pappa om märket Neostrata, ännu bättre än Exuciance när man har rosacea. Säljs hos hudläkare. Jag klarar mig i princip utan medicin när jag har all hudvård därifrån.
Jag kommenterar aldrig men läser alltid, sedan bloggfamiljen. Älskar din blandning av djupa tankar, inredning, lättsamhet och ärlighet!

Kina
Kina
6 years ago

Jätte fin matta! Ha en fortsatt fin finfredag❄️❄️

Carro
Carro
6 years ago

Här har pyntet redan tagits fram lite lite grann, en julstjärna har jag hängt upp och en liten Nisse har flyttat in i väggen (nissedörr) och idag åker nog lite mer pynt fram. Älskar julen och vill njuta av den länge Fina pojkar du har ❤ Jag har också 3 pojkar

niinis
niinis
Reply to  Carro
6 years ago

Visst är det härligt med julen?! ♥️ Å 3 pojkar också….

Nästa inlägg

Dags för en förändring

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x