VECKANS LISTA

Inlägget innehåller annonslänk och reklam för Cellbes.

Halloj raringar!

Monday it is! Jag tänkte att du skulle få VECKANS LISTA där jag redovisar lite om veckan som gått!

VECKANS MÅENDE

Så sjukt mycket träningsvärk och så sjukt mycket pms. Så glad att det äntligen är över för denna gången. Mensen har nog aldrig varit så välkommen som idag. ♥️

VECKANS GODASTE MÅLTID

Tony lagade en kyckling med fetaoströra på i veckan och det var såååå sjukt gott! Tror jag hann knäppa av en bild på den, men vart? Får se om jag hittar det?

VECKANS JOBB

Gått bra, ser fram emot förändringen som snart kommer ske. Här satt jag och jobbade på Tant Gredelin. Så mysigt fik i vår lilla småstad.

VECKANS KÄNSLOSAMMASTE

Nämen alltså, jag har haft en gråtklump i halsen hela veckan. Svårt att säga vad som är känslosammast då?

VECKANS MYSIGASTE

Vår söndag blev den mysigaste på veckan med långfrukost i soffan och sedan rensning med släpkärran. Det är sånt en tant går igång på numera.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Morgonrocken helt klart. Det har varit en sån vecka nämligen, när det bara är skönt att krypa i den så fort man kommer hem och sen få ligga under en filt. Just den här med rosa invändigt var slut men det finns i annan färg inuti. Du hittar morgonrockarna här.

VECKANS BÄSTA

Att jag äntligen fick igång Spotify på Milos mobil. Vi har sånt familjeabonnemang men jag har inte lyckats klura ut hur vi skulle få fart på det på hans lur. Men går man in på datorn så löser sig det mesta….tänk att man kan vara så trög ibland? Sen att Milo kört Benny Hill sen han fick det, ja det är en annan sak. Hahaha….vet inte om jag ska skratta eller gråta?

Mitt råd, spela aldrig upp denna låt för era barn. De kommer älska den, sen kommer de spela den från kl 06 på morgonen.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Det blev dessa härliga saffranswraps.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morning Söndag och eget hår

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x