En annorlunda dag

Godmorgon!

Vaknar upp till en lite annorlunda dag. En annorlunda dag på många sätt.

Det har snöat helt sjukt mycket här hemma. Vi har ett snötäcke på gården på ca 30 cm. Heeeelt rubbat. Det ligger bilar i dikena och folk har nog fått en smärre chock. Alla i familjen har vinterdäck förutom en, han har min bil tills de är på.

Fick också ett sorgligt sms i morse. Min mormor hemma i Finland ligger på sjukhus. Jag ska bli uppdaterad här under dagen hur läget är med henne. Kämpa på nu mormor! Mormor fyller 90 år i början av året och vi har planerna att åka dit så nu hänger du i mormor så vi får fira dig kungligt sen! ♥️

Hörs lite senare hörni!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
6 years ago

Styrkekramar genom cybervärlden Sara ❤️

niinis
niinis
Reply to  Sara
6 years ago

Tack! ♥️

Kina
Kina
6 years ago

Så vacker bild älskar vinter och snö❄️⛄️❄️⛄️ samma visa varje år,med dessa bilförare utan vinterdäck! Är ju inte direkt någon överraskning att det snöar i november! på med vinterdäcken i tid och minimera risken att åka av vägen,när snön kommer❄️❄️❄️❄️ ha de gott i vårt vinterland ❄️⛄️❄️⛄️

niinis
niinis
Reply to  Kina
6 years ago

Håller med!

Th
Th
6 years ago

Ber för att allt ska gå bra!❤❤❤Bamsekram / Therese

niinis
niinis
Reply to  Th
6 years ago

Tack fina!

Mia
Mia
6 years ago

Oj så mycket snö Hoppas mormor piggar på sig snabbt Kram

niinis
niinis
Reply to  Mia
6 years ago

Tack fina!

Nästa inlägg

VECKANS LISTA

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x