Denna julklänning blir det nog….

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Cellbes.

Jag lovade ju er att visa klänningar som jag klickat hem till julen. Jag valde mellan två stycken och tror att jag kanske har bestämt mig för en utav dem! Allt kommer också att bli annorlunda då jag imorgon startar min förändring. Ja min hårförändring alltså! Är mest nervös för vad barnen ska tycka…. haha! 🙂

julklänning

PB168535-2

Stortrivs i den här >>klänningen<< faktiskt. Alldeles lagom u-ringad och sååå behaglig på, plats för magen också. Man kan äta på bredden och tvären med den här på sig. I love it!

julklänning 2

PB168544-2

Den här >>klänningen<< blir det nog! Den är i samma form som den andra klänningen är och så otroligt behaglig på. Shit vad tant man blivit när man värdesätter det mest av allt. Eller i alla fall jag. Som ung brydde man sig ju sällan om att det skulle vara skönt, däremot snyggt. Nu är man mån om att den fyller alla kriterier.

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

Supersnygga tror den ”glittriga” blir perfekt på jul ❤

Kina
Kina
6 years ago

Fina båda två

Nästa inlägg

Så jäkla äckligt! – 21 dagars rensningen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x