Så jäkla äckligt! – 21 dagars rensningen

Godmorgon sötisar!

Ja här har man varit uppe i ottan. Hade tänkt sätta mig vid datorn och jobba till tända ljus och mys med snön och kylan utanför. Uppdatering på datorn som tog över en timma. Men snark! Sånt där har jag dessvärre precis nada tålamod med. Släng ut datorn från fönstret liksom. Jag föddes utan den tålamodsgenen tror jag. 🙂 Men nu sitter jag här vid datorn i alla fall så nån slags tålamod  har jag ju ändå tänker jag.

Hur går det för er med rensningen? Måndagar är ju dagen som jag brukar redovisa min rensning. Nu var inte jag klar med min ännu så jag tänkte att jag redovisar den på måndag istället. Då borde jag vara klar.

Men, jag har däremot gjort en annan punkt på vår rensningslista. Sitter du med frukosten nu så höjer jag ett varningens finger ifall du är kräsmagad. Detta är nämligen äckligt som fasen och faktiskt lite chockerade för mig. Jag tänker liksom inte riktigt på att städa tvättmaskinen. Haha… jag har gjort det några gånger sedan vi flyttade hit för över 2 1/2 år sen. Men det är absolut inget stående inslag. UÄK kan man ju tycka men detta är ju något man liksom tänker att man ska göra men aldrig hinner. Så chockerande äckligt på  nåt sätt. Även om snusket är gammal tvättmedel och sköljmedel, båda rena grejer….men när det får ligga och gojsa på det här sättet så är det ju allt annat än fräscht!

Har just sprayat allt med rengöringsmedel på bilden nedan så därför ser det ännu vidrigare ut och som om saker runnit ifall du nu undrade. Riktigt såhär vidrigt såg det faktiskt inte ut innan jag sprayade allt. Jag spyr lite av den här bilden dock och så skäms jag lite. Alltså för mig själv. Hur fasen kan man låta det ser ut såhär? Usch usch usch!

PB158526-2

Hur kan det samlas så mycket skit på en sån här plats undrar man ju?

Men efter en del skrubbande och kärlek så fick vi till slut en ny tvättmaskin kan man ju säga. Ska fortfarande torka av själva trumman med lite kalkrent, men vilken förändring.

Nu är det ju mycket roligare att tvätta kan jag säga. Det är en fröjd att öppna tvättmaskinen och se den le lite emot mig. Den är nog glad och tacksam för att ha fått lite lööööve såhär innan julen kommer. 🙂

uppdaterad rensningslista

Sådär, då kan vi bocka av tvättmaskin. Eftersom vi har vår tvättmaskin på en av våra badrum så blev det liksom den som jag rengjorde. Nu ska jag fortsätta med det där projektet som är lite stort för att hinna med. Men snart så! En stor sten kommer lätta från mitt bröst när detta ”hevetes-ställe” blir klart! 🙂

Nu ska jag jobba vidare här så hörs vi lite senare!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anneli
Anneli
6 years ago

Det går sådär med min lista..har känt mej lite hängig så jag har tagit det lite lungt. Men garaget blev klart. Ett badrum är klart. Håller på i tvättstugan. Där har jag tvättmaskin kvar. Imorgon börjar jag med spis fläkt och lite sånt i köket. Ibland känns det övermäktigt när jag känner mej lite dålig. Men måste tänka om där att alla bäckar små gör att det en dag är färdigt. Så nya tag imorgon ❤️ Tack för en bra blogg ❤️

niinis
niinis
Reply to  Anneli
6 years ago

Vad tråkigt att du känner dig dålig. Man ska inte tvinga sig själv om man inte mår bra. Då lägger man sig på soffan och kollar på nån härlig serie och äter något gott. Man är snäll mot sig själv. Jul blir det ändå, vare sig man rensat eller inte. Stor kram ❤️

Nästa inlägg

Kompismys

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x