ANNONS

Thaikyckling med grön curry

/

Dags för ett middagstips hörni! Den här rätten är en av mina favoriter faktiskt. Älskar thaimat och äter gladeligen det flera gånger i veckan om jag bara skulle få. 🙂

Den här är inte stark så hela familjen kan njuta av det. Tillbehöret till är valfritt, själv älskar jag risnudlar till.

IMG_8530-2
IMG_8531-2

RECEPT Ninas THAIKYCKLING 4 pers

2 stora kycklingfiléer
1 paprika
1 burk minimajs
2 stora morötter
1 1/2 msk grön currypasta
1 burk kokosmjölk
salt
peppar

Gör såhär:

1) Dela kycklingen i mindre bitar. Stek dem så de är genomstekta.

2) Strimla paprikan. Skala morötterna och skiva dem i slantar. Häll sedan i paprikan, minimajsen och morötterna bland kycklingen. Låt steka med en stund.

3) Ha i currypasta, salta och peppra också. Häll i kokosmjölken och låt puttra på medelvärme i ca 10 minuter.

Servera med ris, risnudlar eller vanliga nudlar.

Följ mig gärna på mina FACEBOOKSIDA och INSTAGRAM för många fler recept på mat och bak, inspo och tips. 

Kika gärna på fler härliga kycklingrätter

kycklinggryta 2

Ninas KYCKLINGGRYTA

kyckling parmesan

Kyckling i krämig parmesansås

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00