Ska jag ha detta julpynt?

Gokväll i stugan!

Jag sitter i sängen och kommer nog alldeles strax att lägga mig tillrätta och säkerligen somna.

Uppdaterade min lur idag, ja jag veeeet….jag är så sen på bollen här men jag slarvar verkligen med dessa uppdateringar. De känns liksom oviktiga även fast de inte är det. Så idag gjorde jag den i alla fall och plötsligt känns det som man har en helt ny telefon. Massor med nya attiraljer ju….

Idag efter jobb och möten så for vi till MOS för att äta lunch. Jag ÄLSKAR verkligen detta köpcentra alltså.

Kolla bara så fint de hade smyckat? Det där skulle man ha i trappen hemma. Risken är nog att ingen av oss skulle få plats att gå i den då. Haha….lite kul ändå och se folks reaktioner om man skulle ha det?

Var och handlade och hämtade ut lite paket ikväll. Milo har ärvt det här av sin pappa. Han lever nämligen efter ”Man-ska-alltid-ställa-sig-i-en-sån-här-om-det-finns” mottot. VARJE GÅNG! När Milo ställde sig där så skrek Tony från kön – ”Jag vill också vara med!” Haha, det slår liksom aldrig fel! Det måste vara det lilla barnet i honom som älskar detta.

Idag fick vi i alla fall solen i våra ansikten! ☀️ Tanka sol om den syns tänker jag. Imorgon blir det nya fransar, de börjar nämligen sjunga på sista versen. Jag ska också träffa kompis Maria imorgon kväll, mys! Tony ska på julbord med jobbet så då passar råttan på att köra kompishäng. Farmor och farfar kommer hem till oss och hänger med Milo under tiden.

Nu Netflix och nanna! Ha en fin kväll nu. Imorgon är det FINFREDAG hörni.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 years ago

Du är supersnygg i din nya hårfärgTrevlig helg!

niinis
niinis
Reply to  Lena
6 years ago

Tack snälla! ❤️

Nästa inlägg

Sjunger du?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x