Avslöjar vår lilla hemlighet!

Ok, dags att berätta en väldigt rolig och trevlig nyhet för er. Allt har gått väldigt fort och vi hade bara några dagar på oss att bestämma oss. Dock så tvekade vi nog aldrig – vi ville ha det! Idag skrev vi papper!

I Januari flyttar vi in det här huset!

Jajemensan! Ett stort hus en bit utanför småstaden. Ca 4 km ungefär. Jag blir granne med min vän Carola! Bara en sån sak! Det går att cykla och promenera ut. Bor massor med folk i närheten. Barnfamiljer dessutom. En pytteliten bit från stranden är det också. Lyyyyyx!

Vi har letat större boende under en period. Det blev för litet det vi bor i nu. På sommaren känns det inte så lika mycket då dörrarna står på vid gavel och man är mer ute än inne. Men nu när hösten kom och vi återigen hade svårt att få plats så kände vi att vi nog måste börja leta. Vi har stortrivts i vårt lilla hus här, det är supermysigt…. och vi har också byggt till altaner och fixat en massa. Så trädgården är ju verkligen heeelt fantastisk!

Lite tråkigt att skiljas ifrån våra grannar också, båda grannarna! Vi har ju funkat toppen genom åren. Kidsen har lekt och vi vuxna har också hängt.

Vi kände också att när de stora barnen inte ens verkar vara i närheten av att flytta så var det nog bäst att bo så alla får plats ordentligt. Dessutom har de blivit mycket för att ta med vänner hem, grilla och hänga och sånt. Då är det ju bra med lite mer plats.

Nu kommer det finnas gott om plats. Alla har eget rum. Liten walk in closet. Tvättstuga. Ja men sånt som vi inte haft nu. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Jamen bara fantastiskt på alla sätt!

Vi längtar såååå! 1:a januari flyttar vi så nu är det dags att packa. Det är nog därför också som jag varit lite seg med julpynt. Känts så konstigt att packa upp saker när man snart ska packa ner allt!

Huset som vi bor i nu kommer att hyras ut från när vi flyttar. Det är ett hus i två plan, vardagsrum, badrum och kök nere. Uppe är det två stora sovrum och ett badrum. Det finns kakelugnar och kaminer i alla rum. Är du, eller någon du känner intresserade är det bara att kontakta mig, niiinis@outlook.com så ska jag slussa er vidare till hyresvärden.

Nu ska jag börja fixa mig för AW med kompis Maria!

Ha en skön fredag och helg om du inte kikar in nåt mer idag.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helén
Helén
6 years ago

Åh men stort Grattis!! = )
Vad fint och mysigt det ser ut!! Ni kommer säkert att stortrivas!
Kram!!

Annelie M
Annelie M
6 years ago

Grattis till huset 🙂

Kina
Kina
6 years ago

Grattis till nya huset! Jag har alltid tyckt att det hus ni bor i nu,verkar så himla mysigt. Hade jag bott i Enköping hade jag lätt hyrt det huset ha en trevlig AW

Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom
6 years ago

Grattis så kul

Th
Th
6 years ago

Men åh,grattis, vad kul kommer säkert bli toppen!! Ha en fin helg! Kram Therese

Katrin
Katrin
6 years ago

Vad roligt för er, verkligen!! Stort grattis! Blir så kul att följa med er när ni boar in er Kram!

Lotta
Lotta
6 years ago

Grattis! Vad kul för er alla. Hoppas ni kommer att trivas!

Mia
Mia
6 years ago

Grattis!! Så fint!

Carola
Carola
6 years ago

Underbart att få er som grannar

Carro
Carro
6 years ago

Lycka till med det nya huset! Att trivas i sitt boende är så viktigt. Och att känna att man har tillräckligt med plats utan att nöta på varandra för mycket hela tiden. Är man ett par utan barn går det väl an.

Nina
Nina
6 years ago

Å vad roligt för er, stort grattis

AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Men så kul!!
Nu längtar jag också :)). Det ska bli så kul att hänga med och se nya huset och hur du kommer inreda det :).

Carola ede
Carola ede
6 years ago

Stort Grattis till erat nya boende

Marie
Marie
6 years ago

Grattis till nya huset!!

Nästa inlägg

FREDAGSLISTA

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x