FREDAGSLISTA

Fredagslista var roligare än en måndagslista kände jag. Så nu kör vi idag istället!

HUMÖR IDAG?

Hmmm, sådär skulle jag säga. Önskar den var bättre, men det ordnar nog upp sig under dagen. Det är ju fredag! Min FINA mamma fyller år idag så jag ska vara glad för hennes skull, dessutom är det ju första dagen att öppna lucka i julkalendern.

DAGENS PLANER

Jobba, plocka fram julpynt, städa, fylla på fransarna, äta lunch med karln och AW med kompis Maria. Sen ska jag senare idag berätta något väldigt roligt….. ❤️

HELGENS PLANER

Imorgon Lördag så ska vi fira min mamma med mat och bowling tillsammans. Söndag hoppas jag få gå på nån julmarknad. Tipsa gärna om någon bra!?

VAD VAR DET ROLIGASTE SOM HÄNDE I VECKAN?

Det är det jag ska avslöja för er lite senare idag!

VECKANS FUNDERING

Åh herregud, du anar inte?! Jag har legat sömnlös av grubblerier denna veckan. Haft så galet mycket att tänka på så jag inte blivit klok i huvudet alltså. Du kommer förstå varför när jag avslöjar den lille hemligheten senare.

VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Var så jäkla överambitiös och gjorde en sån här julkalender till Milo. Men detta medförde att han vaknade ännu tidigare varje morgon och kunde knappt sova för att han var så spänd. Så i år hoppade vi det kan man säga.

VAD HOPPAS DU HÄNDER I HELGEN

Jag hoppas på mycket sömn, en hel del träning och umgänge med min familj. Hoppas också vi hittar nån härlig julmarknad att få lite julkänsla vid.

NU måste jag sätta fart! Vi hörs senare.

Kram Nina

PS: Jag ska ha en lite annorlunda julkalender här på bloggen i år. Håll utkik efter den?!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ska jag ha detta julpynt?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x