AW

Goodmorning!

Jamen jag tog rekord i att sova inatt alltså. Ok, det blev såklart lite senare igår då vi tog en AW igår. Skitmysigt var det. Tjejsnack, mat, bubbel och mys. Snacka om energipåfyllning.

Marias f.d kollega Marie var med också. Jättekul att få hänga med henne. Vi tjattrade om allt och det var inte mänga sekunder det var tyst vid vårt bord.

Hade på mig en ny body från H&M, älskar den! ❤️ Lite ”tuttig”…. dock så gjorde blixten det ännu tydligare. Det var det inte i vanligt ljus.

Supermysig kväll. Vid halv 11 kom Tony från sitt julbord och vi gav oss av hemåt. Svärfar var gullig och kom och hämtade oss.

Tror du jag fick en chock i morse när jag kollade klockan på luren???? Vaknade vid 4 tiden först men gick ner till soffan och la mig och somnade faktiskt om. Blev så jäkla förvånad när jag såg att det börjat ljusna ute när jag slog upp ögonen nästa gång. Så jäkla skönt att få vara normal för en gång skull!

Nu ska jag klä på mig och ge mig iväg på en lång powerwalk. Sen hem till stugvärmen och äta frukost. Idag ska också julpyntet upp, julpynta måste vi ju även om vi flyttar 1:a advent. Senare åker vi och bowlar med mamsen och familj. Så kul det ska bli och se det, mamma och pappa är ju f.d proffs som tävlat och allt. Får se om takterna sitter i?

Hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Avslöjar vår lilla hemlighet!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x