HJÄLP!

Godmorgon första advent! ♥

Haha….ja jag vet inte jag. Om jag ens ska berätta? Somnade vid 8 igår kväll och vaknade sen kl 11.  Ja kl 23 alltså…. det är sant. Inte sovit en blund sedan dess. Min progesteronkräm är slut och jag var säker på att jag hade en till burk här hemma men det hade jag inte. Då det tar ca 5-10 dagar att få hem den när man beställer så är ju jag så jäkla fetrökt nu! Det första som blev bättre vid PMS var min sömn när jag började med progesteronkrämen.  Så inatt fick jag smaka på hur det var innan den där krämen kom in i mitt liv, inatt var det dessutom fullmåne. Inatt har jag sett allt jag missat hela veckan på TV på Play inatt. Du kan fråga mig anything, jag vet allt. Haha!  Nu försöker jag desperat att lyssna på julmusik för att se om jag kan bli lite gladare och piggare.

Mitt mission idag är att hitta någon som sälja en flaska progesteronkräm till mig, eller i alla fall några pumpar. Jag är desperat. Usch, jag känner mig nästan desperat. Inte kul alls detta alltså….känner du någon som har så får du gärna mejla mig. (niiinis@outlook.com) 

Jaja, anyway. Idag så får vi äntligen tända det först ljuset här hemma. Å jag bara ”wiiiiiieeeeeeee”…… eller inte! Haha, jag skulle hellre sova skönhetssömn och skita i hela patrasket faktiskt. En liten avlägsen stuga ute i mörkaste skogarna skulle ?kanske också passa bra? Ja så jag slipper folk och folk mig. Det vore det bästa tror jag faktiskt.

Men om vi nu ska snacka första advent så är jag inte så nöjd med vår adventsstake. Tänkte faktiskt byta ut den idag och ska fota sen när vi tänt första ljuset på den. Tänk att man kan tycka så himla olika från år till år… haha! Jag är så sjukt ombytlig sådär dessutom så det är inte alls konstigt att jag redan ledsnat på vår stake. 🙂 Kanske har PMS:en sin lilla påverkan där också.

Hörn, igår var det ju bowling för hela slanten. Mamma fyllde ju 65 år i fredags. Pensionsålder och allt, även om mamma gick i pension lite tidigare. Igår sågs vi på STRIKE i Västerås för att bowla loss lite. Som vanligt gick det skitdåligt för mig. Det måste ha klivit in någon form av bowlingsförbannelse över mina bowlingskills. Kan inte komma på någon annan anledning till varför det går så sjukt jävla dåligt varje gång. Haha…

IMG_8700

Min pappa till höger och Milo till vänster. Härligt att se pappa bowla igen. Mamma kunde inte tyvärr, hon hade så ont i sin skuldra så det gick inte. Men hon tog hand om lille Edward medans vi andra for runt och discobowlade.

IMG_8704 IMG_8713 IMG_8714 IMG_8715

Milo slog mig också. Även om han har sidostaket uppe så kan jag inte hjälpa att jag känner mig totalt kass. Haha…. Snacka om tävlingsmänniska. Men jag maskerar det snyggt för det mesta. Sen ibland så läcker jag igenom och blir en surmutta. Haha…. Efter bowlingen åkte vi till en thairestaurang och käkade. Sen blev det raka spåret hem. Milos ögon gick i kors. 🙂 Jaha, vad hittar man på idag då? Jag har julpyntat lite men tänkte julpynta lite till. Sen skulle jag gärna vilja besöka en julmarknad. Det är så mysigt och då brukar julkänslan infinna sig.

Senare idag ska Theddes lag spela så vi klurade på att åka och titta på den matchen. Han har nämligen blivit tränare för juniorallsvenskan nu min pojk. Jag är stolt så jag svimmar alltså. 🙂 Finns väl inget som kan göra en så stolt som ens barn!

Nu ska jag jobba en stund här…

Vad hittar du på idag? Berätta gärna, jag behöver all uppmuntran man kan få idag alltså…. ZzzZZzzzzzz…..

4
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
6 years ago

Ingen adventsljusstake här, vi har pyntat men just sen och granen får vara i år som är den första helt utan barn eller andra. Vi ska fira på ett hotell i stan. Annars ska jag gå långpromenad med en väninna och dricka varm choklad.

Anna
Anna
6 years ago

Den jag började äta ett minipiller som heter Gestrina så försvann både pms och mens. Det är himmelrike!!! Inte minsta antydan till pms utan livet bara trillar på som vanligt. Pillret innehåller inget östrogen utan bara progesteron.

Jag skippar själva adventsljusstaken, alltså där man tänder ett ljus i taget. Nä, inget för mig! Däremot brinner det ljus här hemma från typ två på eftermiddagen till läggdags. Blockljus is da shit! Måste dock fylla på förrådet nu…

Här där jag bor är det julskyltning i eftermiddag. Supermysigt med lotter och söndagsöppna affärer (det är ett litet samhälle så i vanliga fall är det söndagsstängt). Man bjuds på glögg och traskar runt och kikar, kanske hittar man något fint. Mysigt!

Hoppas du får lite bättre sömn inatt…..

Mia
Mia
6 years ago

Alltså helt ärligt flyttar jag gärna med dig ut till den där stugan 😉 jag lovar va tyst 😀 haha!
Jag gjorde en egen adventsljusstake i år, va ute o sågade av en gren från ett dött träd som rasat för några år sedan och så satte jag i 4 ljushållare som jag köpte på blomsterlandet 🙂 Blev jättefint 😀
Hoppas du får en härlig dag trots dålig sömn!
Kram

Eva
Eva
6 years ago

Om jag lägger mig så tidigt på kvällen vaknar jag också vid 11 igen typ. Och då har jag inga problem med sömnen annars så tips, lägg dig senare. Kan också vara skittrött tidigt på kvällen men får försöka hålla mig vaken till kl 10. Spikmattan är ju också ett tips när man har svårt att somna. Den hjälper mig.

Anette
Anette
6 years ago

Hej, jag försöker maila dig på den adressen du skrev. Jag har en kräm Female balancing cream, maila mig om du vill ha den. Kram

Nästa inlägg

AW

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x