Julklappsjakten – Vinn en Optigrill

Denna lucka i julkalendern presenteras i samarbete med OBH Nordica.

Dags för lite julkalender här på bloggen. Detta är lucka 3 i LOPPIs julkalendern som är i samarbete med OBH Nordica och LOPPI. Den här luckan går inte av för hackor så missa för bövelen inte att tävla om denna.

Detta är en helt fantastisk bordsgrill. Med speciella sensorer får man perfekt resultat varje gång. Allt från fisk, kyckling, korv och kött till pizzan blir perfekta.

Finns 6 olika programlägen att välja mellan beroende på vad det är man grillar. Så smidigt om du frågar mig. Snacka om att bli Masterchef i sitt eget kök! Du kan läsa lite mer och köpa denna Optigrill HÄR.

Denna har ett värde av 2399 kr!

Vinnare:

Så kul att ni var så många som var med och tävlade i min lucka! Det var inte lätt att välja men den som får en Optigrill blir Sanna! Sannas motivering var:

”WOW, vilken fantastiskt lucka! Den här skriker verkligen mitt namn. Har sedan jag och 10 åriga dottern flyttade hemifrån för sex år sedan drömt om en grill. Men ekonomin har sagt sitt och det har helt enkelt fått prioriterats bort. Det vore därför helt fantastiskt att få vinna denna drömjulklapp, då vi skulle kunna grilla året om och dessutom inte få några klagomål då vi bor i hyreslägenhet med balkong.

Om vi skulle vinna skulle vi starta upp med goda grillspett i form av kyckling, svamp, paprika och en massa annat gott. Grillade majskolvar är en annan favorit så det måste vi såklart ha! Vi skulle förstås bjuda över mina föräldrar och låta pappsen sitta ner för en gång skull, då han vanligtvis annars tar hand om grillen.”

STORT grattis!

 

3
Subscribe
Notify of
guest

70 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
6 years ago

Vilken kalaslucka! Jag har en son som medicineras för sin ADHD. Tyvärr påverkar det hans aptit en del och det är lite sisådär med matlusten….. Han tränar innebandy flera gånger i veckan, är smal som en sticka redan och behöver få i sig bra kost och det kan vara en utmaning när matlusten går på sparlåga…. Han älskar grillad kyckling och detta skulle kanske kunna ge matlusten en liten knuff i rätt riktning! Vi skulle med största sannolikhet brassa kyckling, halloumi och majs på grillen ett par gånger i veckan!

Busan
Busan
6 years ago

Jag ör SÄMST på grilla både enligt mig själv och dottern, därför vill jag bjuda henne och för en gång skull känna mig som en grillmästarinna med Optigrill.

Malin
Malin
6 years ago

Jag skulle vilka bjuda min mamma på en grillad köttbit. Bor i lägenhet så har inte möjlighet till detta annars. Detta är en superfin lucka!

J
J
6 years ago

Om jag vinner denna fantastiska grill kan jag äntligen bjuda alla mina härliga vänner som idag alltid bjuder mig på grillat. Jag bor i lägenhet o äger ingen grill ännu men älskar grillat. Mkt grönsaker o olika tillbehör som ost, kött, korv kyckling. Slurp!!! Nu håller tummarna att jag vinner

Ana
Ana
6 years ago

Jag skulle bjuda min syster. Hennes man jobbar borta 4 veckor i taget, och min syster är då ensam med sin ettåring. Hon skulle behöva äta god grillad mat, och med hjälp av Optigrill kan jag laga det till henne.

Ros-Marie Westerberg
Ros-Marie Westerberg
6 years ago

Jag har drömt om att få grilla med min bästa fd svägerska, hoppas att verkligen min dröm går in✊

Lina
Lina
6 years ago

Då skulle jag bjuda min man på en riktigt god, grillad köttbit! Då skulle vi kunna ha en mysig grillkväll på tu man hand i vintermörkret och fira att vi gifte oss i somras vilket vi ännu inte har fått tillfälle att göra pga småbarnsliv osv ! Håller tummar och tår! ☺️

Irene Stoltz Öhman
Irene Stoltz Öhman
6 years ago

Min pappa har fått en ny födelsedag den 1/12-17 och nu hämtar han krafter för att komma hem till mamma. (pacemaker) För att den 11/4-18 fira sin 90 årsdag. Hans hjältarna finns på Kalix sjukhus. En grillad köttbit av älg när han kommer hem skulle sitta fint för både mamma och pappa. Om jag känner min familj rätt så blir vi några till runt bordet.

Linda Håkansson
Linda Håkansson
6 years ago

Åh vill bjuda mina bästa på det bästa!Få en känsla av grillat i vintermörkret förgyller tillvaron för alla.

Anna Kärki
Anna Kärki
6 years ago

Då vi flyttat till lägenhet och inte längre har en grillplats hade den varit perfekt. Jag skulle vilja bjuda min man på grillad kyckling. Till detta grillad grön sparris med lite flingsalt på.

Anna berglund
Anna berglund
6 years ago

Jag skulle bjuda på vegetariska bönburgare med halloumi till min syster o hennes familj. Vill visa dem hur fantastiskt gott vegetarisk. Mat kan vara.

Camilla Wiman
Camilla Wiman
6 years ago

Jag skulle vilja bjuda min mamma och pappa på grillat som tack för att dom alltid ställer upp. Dom tar ledigt från sina jobb för att komma upp och hjälpa till om jag ber dom. Jag skulle grilla entrecote som jag vet är deras favorit att grilla.

Ingvor Alexandersson
Ingvor Alexandersson
6 years ago

Skulle vilja bjuda min man på grillat!!
Det är alltid han som grillar den perfekta köttbiten.. och nu vill jag ändra på det.

Charlotte
Charlotte
6 years ago

Jag skulle såklart bjuda hem mamma och min syster på grillning på balkongen till våren när melodifestivalen! Det blir en tjejkväll med brädspel, mello, vin och rejäla burgare! Det är precis vad min lilla mamma skulle behöva efter en stressig höst 🙂

Linda Tjernström
Linda Tjernström
6 years ago

Jag skulle bjuda in släkt och vänner på lite kalas och bjuder på en god egen producerad köttbit med goda tillbehör.

Ida
Ida
6 years ago

Den här grillen skulle passa perfekt för att bjuda min sambo på eftersom han precis igår packade in grillen för vinterförvaring. Som småbarnsföräldrar är det inte lätt att få till tid eller barnvakt för en middag på tu man hand, vad skulle då inte passa bättre än denna grill och duka upp bordet när barnen har lagt sig.

Mirjam Pesonen
Mirjam Pesonen
6 years ago

Ibland tryter orken så denna skulle vara så smidig att bjuda sambon på god o mysa med honom under tiden när maten blir klar.

Jagoda
Jagoda
6 years ago

Jag skulle bjuda min mamma , pojkvän & lillebror på någon lyxmiddag

Camilla Mårtensson
Camilla Mårtensson
6 years ago

Jag skulle vilja bjuda min familj på inflyttningsmiddag i nya huset där vi skulle grilla en underbart god pizza som bara smakar sådär underbart 🙂

Carin Nöjd
Carin Nöjd
6 years ago

Med den grillen skulle jag bjuda tillbaka min brorsdotter och hennes pojkvän på middag..Dom har en sådan och köttet blev gudomligt..

Jenny herrström
Jenny herrström
6 years ago

Åhh lite härligt grillat kött att bjuda vännerna på som kommer hit på nyår, vore toppen!

Linnea
Linnea
6 years ago

Jag skulle ge grillen till storebror och vänta mig att bli bjuden på grillat, det vore på tiden

Jan Öman
Jan Öman
6 years ago

En gång trodde jag att om jag köper en riktigt bra snickarmaskin så kan jag bygga vad som helst, men men…….Med denna grill verkar det som om jag kan bjuda familken på en riktigt lyckad middag.

Jan Öhman
Jan Öhman
6 years ago

En gång i tiden trodde jag att om jag skaffar mej en riktigt fin snickarmaskin så kan jag bygga vad som helst, men men. Men med denna grill ser det ut som om jag skulle kunna bjuda familjen på en riktigt god middag

Pedra Gustafsson
Pedra Gustafsson
6 years ago

Min son som är på resa i Asien i 6 månader. Han längtar nog efter mammas goda mat .

Daisy
6 years ago

Mina föräldrar som är så underbar och hjälper mig mycket med små barnvaktsstunder så jag kan jobba ikapp med städ, tvätt eller kanske åka och handla.

Menyn skylla vara ädelostfylld kyckling med baconlindade haricot verts serverat med en ljummen potatissallad (grillad så klart) och en vanlig grönsallad

Carina
Carina
6 years ago

Jag skulle vilja bjuda min fantastiska sambo på grillad oxfilé. En mysig kväll med sambo och grillat är man inte bortskämd med när man har två små prinsar så det hade varit toppen!

Sylvia Hällgren
Sylvia Hällgren
6 years ago

Jag skulle bjuda min familj på en riktig god nyårsmiddag.

Paulita
Paulita
6 years ago

Min sambo envisas med att försöka grilla på vanlig kolgrill året runt. Sen blir han vansinnig när det inte funkar. Jag orkar inte längre. Han är så attans envis, och det spelar ingen roll hur många gånger jag föreslår att vi ska köpa en bordsgrill. Han tar så illa upp och tror att jag ifrågasätter hans grillkompetens … (vilket är liiite sant förstås – eller i alla fall hans (o)sunda grillförnuft). Jag tänker så här. Om jag nu vinner denna fantastiska värstingvariant, borde han kunna slappna av lite. För då måste han ju använda den 😉 Han är en köksprylsälskare av stora mått, så han kommer aldrig att tillåta att den inte används. Det blir också ett smidigt sätt för honom att acceptera att kolgrillen måste få ta vinterlov – utan att behöva erkänna att han har gett upp! Och så får vi grillat året om ändå 🙂

Jessica Eliasson Svensson
Jessica Eliasson Svensson
6 years ago

Skulle bjuda min dotter som fyller 18 år 18 december på grillad halloumiburgare. Grillade grönsaker och frasigt bröd. Som på restaurang fast hemma. Sedan skulle hon självklart få med sig grillen när hon ni snart flyttar hemifrån så jag vet att hon får fantastisk hemlagad mat med minimal insats. Toppen vinst!

Susanne karlsson
Susanne karlsson
6 years ago

Jag skulle vilja bjuda min son som älskar grillat och det skulle nog kunna slita honom från datorn så mamma fik lite egentid med honom vilket det sällan blir skulle bjuda på en god köttbit och grillad majskolvar

Anna Göransson
6 years ago

Skulle bjuda mina barn och barnbarn för vi ses så sällan alla i familjen på en gång

Monica
Monica
6 years ago

Jag hade en illusion om att jag automatiskt skulle bli ett proffs i köket i samband med förlossningen. Blir man mamma så kan man väl laga mat, eller? Not! Nu har jag två små, och mitt självförtroende går än mer i kras varje gång de vägrar äta vad jag totat ihop i köket. Det är nog grillen som fattas! Tror du inte det?! Fungerar det inte med den, så är det barnen det är fel på. Måste vara så.

Anette
Anette
6 years ago

Värsta snygga grejen kan fixa något gott till kvällen. Gissa att man blir populär om man denna med sig bär, en portabel grill som fixar festen trots att man själv är gästen. Tänk att enkelt kunna grilla året runt och vid matbordet prata strunt. Fisk, fågel eller mittemellan, jag vet vem jag ska välja . Mina döttrar med respektive och inte att förglömma maken Bim som in i köket glider.

Sara B
Sara B
6 years ago

Jag skulle vilja bjuda mina grannar på middag! De är ett äldre par som alltid har tid för mina barn och oss vuxna. Det finns alltid kaffe och fika där och ibland även mat! Skulle vara så kul att få bjuda dom på något riktigt gott för att visa hur mycket vi uppskattar dom!

Malin storm
Malin storm
6 years ago

Jag skulle bjuda min stora syster på middag. Hon har inte haft det lätt i livet, väldigt mkt motgångar. Och nu har hon kämpat i 2 år att bli gravid. Hon är så genom snäll och tänker på alla andra än sig själv

Anna Sandström
Anna Sandström
6 years ago

Jag skulle bjuda min man flatbread med färskost, rucola och kallrökt lax!

Maria Eriksson
Maria Eriksson
6 years ago

Jag skulle bjuda alla hjälpsamma vänner och familj som ställer upp i vått och torrt med att hjälpa oss hemma på gården. När sambon fick akutopereras för diskbråck för snart 3 år sedan och vi under samma period förlorade vår son i vecka 21 i graviditeten, under rehabilitering och dåliga dagar så finns det alltid personer i vår närhet som ställer upp och hjälper oss med antingen fåren och gårdsarbeten eller med barnen. Alla dessa fina personer skulle jag vilja bjuda på grillat lamm från vår lilla gård!

Jessica K F
6 years ago

Jag skulle bjuda min 80 åriga mormor som är min allra bästa vän. Hon bor 140 mil ifrån mig & vi ska fira jul tillsammans äntligen! Skulle älska att få överraska henne med grillad lax som är hennes favorit! ❤️
håller alla tummar & tår för en vinst.

Kristofer
Kristofer
6 years ago

Eftersom barnen klagar på min mat vill jag överraska dom med att bli värsta kocken över en dag med optigrillen✌️

Elisabet
Elisabet
6 years ago

Här blir det grillade mackor till hela familjen efter skidturen. Snabbt, enkelt och rasande gott

Hannes Loodus
Hannes Loodus
6 years ago

Vill bjuda min älskade hustru och min älskade bonusdotter på grillad lax och givetvis grillad sparris med hemkärnat smör…mmm

Hannah
Hannah
6 years ago

Jag skulle gärna bjuda min pojkvän på riktigt god grillad fisk eftersom han älskar grillat och aldrig själv ger sig på att byta ut köttet mot en god fisk. Jag tänker mig en snabbstekt tonfiskfile med asiatiska kryddor.

Elisabet
Elisabet
6 years ago

Här blir det grillade mackor till hela familjen efter skidturen. Snabbt, enkelt och rasande gott.

Sara Lövström
Sara Lövström
6 years ago

Jag skulle bjuda mina föräldrar och syskon med familjer(9 vuxna och 4 barn), på min 30-årsdag i januari, på en härlig grillmiddag! Då kan jag enkelt anpassa middagen efter olika specialkoster, det skulle underlätta såå mycket och kännas så lyxigt att få bjuda på grillat mitt i vintern

Maria Adolfsson
Maria Adolfsson
6 years ago

Haha, chansen till lite revanch för mig,,,, är inte så bra med kolgrill men denna kanske passar mig bättre? Skulle iaf bjuda min man på marinerad kyckling, min favvo när vi grillar.

Melita Sara Mulabdic
Melita Sara Mulabdic
6 years ago

Min älskade stackars pappa, som delar min passion för matlagning, råkade för två år sedan ut för en matförgiftning när vi var på semester i Italien. Ända sedan dess har hans magflora varit totalt rubbad, och han kan i princip bara äta kokt kyckling, kokt fisk och kokta grönsaker. Så fort han försöker äta vanlig mat får han kramper, diarré, halsbränna och magknip. Jag lider verkligen med honom, för han älskar verkligen mat! De senaste månaderna har det dock börjat bli lite bättre, och han kan numera också äta grillad kyckling och fisk, bara det inte är mycket fett. Att traditionellt steka går tyvärr fortfarande inte. Jag skulle vilja vinna denna för att kunna experimentera fram goda grillade kyckling-och fiskrätter så att min kära pappa får lite smakvariation. Han säger att han är nöjd med bara kokt kyckling så länge han inte får ont, men jag vet att han innerst inne är trött på det. Ja, du kan ju tänkta dig själv hur det är att leva på kokt kyckling i två år! Det känns som att den här grillen verkligen kan möjliggöra nya rätter, med olika milda kryddor och minimalt med fett kan man få till flera goda men samtidigt magvänliga rätter. Åh jag tror min pappa hade blivit så glad av denna grill och att han verkligen skulle få nytta av den!

Linnea H
Linnea H
6 years ago

Då det alltid är min man som grillar hos oss så skulle det vara roligt att överraska honom med en god grillad middag. Då skulle jag göra grillade revben som är en av hans favoriträtter med en god hemgjord glaze på och servera tillsammans med sötpotatispommes, gott!

Ana Kokol
Ana Kokol
6 years ago

Jag skulle vilja bjuda min arbetskamrater på en lunch bestående av nygrillade cevapcici. Jag skryter ofta om hur bra dom smakar men eftersom vi inte har ett kök på jobbet kan jag inte visa och ge dom ett smakprov. Det vore såå mysigt!

Jessica Sundberg
6 years ago

Jag skulle bjuda sonen på grillad faluburgare. Alltså korvskiva i bröd i stället för köttpuck i bröd. Han är inne i en period då han vägrar äta det mesta. Att kombinera två av favoriterna i en och samma rätt skulle garanterat göra succé!

Nästa inlägg

HJÄLP!

70
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x