ANNONS

Julklappsjakten – Vinn en Optigrill

/

Denna lucka i julkalendern presenteras i samarbete med OBH Nordica.

Dags för lite julkalender här på bloggen. Detta är lucka 3 i LOPPIs julkalendern som är i samarbete med OBH Nordica och LOPPI. Den här luckan går inte av för hackor så missa för bövelen inte att tävla om denna.

Detta är en helt fantastisk bordsgrill. Med speciella sensorer får man perfekt resultat varje gång. Allt från fisk, kyckling, korv och kött till pizzan blir perfekta.

Finns 6 olika programlägen att välja mellan beroende på vad det är man grillar. Så smidigt om du frågar mig. Snacka om att bli Masterchef i sitt eget kök! Du kan läsa lite mer och köpa denna Optigrill HÄR.

Denna har ett värde av 2399 kr!

Vinnare:

Så kul att ni var så många som var med och tävlade i min lucka! Det var inte lätt att välja men den som får en Optigrill blir Sanna! Sannas motivering var:

”WOW, vilken fantastiskt lucka! Den här skriker verkligen mitt namn. Har sedan jag och 10 åriga dottern flyttade hemifrån för sex år sedan drömt om en grill. Men ekonomin har sagt sitt och det har helt enkelt fått prioriterats bort. Det vore därför helt fantastiskt att få vinna denna drömjulklapp, då vi skulle kunna grilla året om och dessutom inte få några klagomål då vi bor i hyreslägenhet med balkong.

Om vi skulle vinna skulle vi starta upp med goda grillspett i form av kyckling, svamp, paprika och en massa annat gott. Grillade majskolvar är en annan favorit så det måste vi såklart ha! Vi skulle förstås bjuda över mina föräldrar och låta pappsen sitta ner för en gång skull, då han vanligtvis annars tar hand om grillen.”

STORT grattis!

69
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00