KALAS

Godmorgon godmorgon! ♥

Ja gårdagen gick ju i kalasets tecken här hemma. Men först började jag med att brassa till Rusta. Fick ett infall nämligen, vill ha knallrött i jul…alltså pimpa hemmet så det är sådär överdrivet juligt. Haha! Vad är det som händer i mig? Jag som alltid har kört minimalistiskt och sådär skirt och vitt och inte alls rött och yvigt. Är det tanten som kommit och tagit mig? Känns så himla annorlunda för att vara mig liksom.

Det blev i alla fall jättefint och rött i köket. Riktigt juligt. Såhär juligt har det aldrig varit hemma hos oss faktiskt.

IMG_8807 IMG_8817

Jag gjorde en KIT-KAT tårta till Milo. Han ÄÄÄÄÄLSKAR KIT-KAT och marshmallows. Så gissa hans min när han fick se den här? Haha….jag fyllde den med blåbärsmousse.

PC040001 PC040002 PC040004

Ni som följer mig på Instagram kunde se på Instastory vilket trassel det blev av all vår julbelysning. Alltså, hur kan det bli sånt jäkla virrvarr alltså? Ändå tycker man ju ändå att man lägger allt i sin lilla ordning liksom, men så lyfter man det och så känns det som man man legat i sängen med alla sladdar och rumlat runt. Haha… Till slut lyckades jag i alla fall. Blev faktiskt lite mysigt när allt kom upp. Dock så räcker inte ljusslingan i trädet runt hela så jag tror jag ska åka och köpa en till så det i alla fall räcker runt.

IMG_8820 IMG_8822 IMG_8826 IMG_8827Det blev ett fint kalas på alla sätt. Milo var störtnöjd med presenter, gäster och tårta. 🙂 Allt gott!

Nu måste jag rusa vidare här, vi hörs lite senare.

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

Mysigt kalas ni verkar ha haft! Ååh,jag kör alltid på rött till jul..tycker det ger den rätta känslan ❤ övriga året är det vitt,grått och svart som gäller i inredningen så det är okej med färg 1 månad om året iaf kram!!

Eva
Eva
6 years ago

Vad mysigt ni har det ! Jag vill fråga om serumet du gav din pappa. Hur har det gått? Har det röda bleknat? Funderar på att skicka efter det.

Nästa inlägg

Bästa julklappen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x