Välkomna den 16-17/12

Goodmorning!

”Heeeeeej mitt vinterland…..trallalalalaaaa”. Jo men är det inte trevligt med detta vinterland så säg? Jag föredrar detta över grått, mörkt och slask alla dagar i veckan. ♥ Nu håller vi alla tummar att detta stannar över jul och nyår. Får gärna ligga kvar över sportlovet också. Sen kan det dra åt fanders. 🙂

Vi bor ju bredvid en skola och det är riktigt härligt att se dessa barn vara ute och leka med overaller på sig. ♥ Älsk på det!

Jaha, Milo hade 38,3 i morse. Ingen hög feber idag tack och lov. Inatt var han en kamin. Han låg bredvid mig och sov så jag kan väl säga att det inte blev så mycket sömn i sängen för min del. Det var fötter och knän i ryggen, varmt och trångt. Men när det bara är ibland så går det bra. Själv vaknar jag upp med huvudvärk och halsont. Noooooooo….. nej nej nej, jag vill inte, jag hinner inte, jag kan inte. Är det inte typiskt? Huuu…. Nu håller vi tummarna här. Jag måste dricka massor med vatten idag, kurera med the och honung. Får inte bli sjuk nu.

I helgen är det nämligen Julgranshelg ute i Härnevi Plantskola. De har nämligen en traditionell Julgranshelg med korvgrillning vid brasan och så bjuds det på glögg. Du kan också köpa med dig den finaste julgranen hem.

Vi ville haka på detta julemys så vi öppnar upp Kaffestugan för servering av härliga skinksmörgåsar och juliga bakverk. Det kommer bli sååååå myyyyys! Jag ska faktiskt åka dit och julpynta i veckan och sen ska det värmas upp också. Den lilla stugan står ju där alldeles kall och ledsen nu, så den kommer nog bli glad med lite härlig fart igen! ❤️ Alla är såklart välkomna och adressen är (om du inte redan vet det): Lilla Härnevi 21, Enköping.

Men, nu ska vi hålla oss friska bara. Annars finns det ju tack och lov lite medicin så man kan stå upp i alla fall.

Nu ska jag koka lite mer gräddkola. Hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mycket som blev varmt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x