Julklappstips

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Efva Attling, Boka Direkt, Interflora och NordicFeel.

Dags för lite julklappstips. Jag tänker att du kanske är som mig och funderar galet mycket på julklappar just nu, eller är du kanske klar? Jag har knappt börjat. Dock så är det inte många jag ska köpa till så det brukar inte vara så mäktigt när vi väl sätter igång tack och lov.

Ämen, jag säger bara VILL HAAAA! Toooooony, om du läser här så vill jag härmed berätta att du kan sluta fundera på julklappar nu. Här har du dom! 🙂 Så fantastiskt snygga smycken. Jag gillar ju både silver och guld, men när det kommer till Efva Attlings smycken så gillar jag dem helt klart bäst i silver. Du vet väl att hon även har vigsel och förlovningsringar? Planerar ni att gifta er i sommar så….

Ett tips, det fanns massa fint till männen också. Bla den där ”fuck off” ringen. Den tyckte jag var riktigt cool faktiskt. Snacka om annorlunda.
Börjar du ledsna på karlns ”fotpill” och vill ha lite äkta vara. Ja men önska dig ett >>presentkort på Boka Direkt<<. Där kan man beställa presentkort på 3000 olika ställen i hela landet. Hur bra?
Men ja, hur fint? En jättefin >>julbukett med choklad<<! Hur fin julklapp att skicka till någon som man inte kan åka och hälsa på t ex? Eller varför inte bara överraska värdinnan som ska hålla i julafton med en skickad bukett. Alltså, personligen så kan jag ju säga att känslan när det knackar på dörren och där står en härlig blomfarbror eller tant med en stor bukett. Jag får sockerdricka i hela kroppen! ♥
Min ”all time favorite doft är denna! Det här är min ABSOLUTA favorit, finns ingen bättre eller godare doft enligt mig. Jag får typ panik när den här börjar ta slut för då vet jag att jag inte får dofta sådär gott. Jag försöker att använda den som festparfym eller när jag ska på nåt speciellt och sedan använda andra parfymer som vardagsparfymer. Just nu har NordicFeel 100 kr rabatt på dofter om du handlar för över 500 kr. Med rabattkoden: XMAS får du din rabatt. >>Här hittar du alla dofter<<.
Sen är det 20% rabatt på hårpaketen. Passa på att köpa 2 produkter till rabatterat pris. Här ett jättebra tips till karln, pappan eller brorsan. Ett superschysst >>hårpaket från REDKEN<<. Ett favvomärke! Schampo och hårpasta i samma, å så en schysst necessär till också. LYYYYX!
4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vilket jäkla Luciafirande?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x