Vilket jäkla Luciafirande?

Godmorgon!

Hur mås det? Idag är det lucia, inte hunnit med att se någon lucia, inte heller gå någon lucia själv. Ett år överraskade vi ju Tony med ett litet luciatåg till frukost. ❤️ I år kändes det övermäktigt på nåt sätt. Fan man hinner inte allting.

Kan inte ni känna stress över en jäkla massa nu? Eller är jag ensam? Jag har en massa ”måsten” och ”borden” på hög. Jag skulle vilja göra ett gigantiskt fint pepparkakshus. Skulle vilja hinna göra massa luciamys. Skulle vilja hinna bjuda över vänner på glöggmingel. Skulle vilja hinna städa. Skulle vilja hinna ta det lugnt. Skulle vilja vara långt framskriden med flytten. Skulle vilja att tvättkorgen var tom. SKULLE VILJA…. jag blir fan galen! Kollar man sin Instagram så känns det som alla hinner allt. Haha….

Har inte hunnit med något luciafirande här hemma alls som sagt. Milo har feber och är väl allt annat än sugen på att luciafira. Har inte ens kollat något på TV:n.

Själv har jag i alla fall bakat! Sådeså, alltid något va? Både pepparkakslimpa och här står det en deg på jäsning, ska bli vörtfrallor av det här. Så jag får väl känna luciafirandet ändå på nåt sätt.

Firar ni och hinner ni med?

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
6 years ago

Hej! Har helt missat att ni ska flytta igen. Vart bär det av nu, och varför ska ni flytta? Ni som har fått det så fint med uteplatsen och allting….. Kram

niinis
niinis
Reply to  Lotta
6 years ago

Skrev ett inlägg om det tidigare. Vi kände att det blev alldeles för trångt för oss, stora barnen är inte ens på väg att flytta (vilket vi kanske trodde ett tag haha) så det blir till att skaffa oss större. Vi har verkligen försökt att hitta lösningar för förvaring och rummen då vi älskar trädgården så mycket. Men när vi dessutom fick veta att ett av barnen inte trivdes så bra blev det enkelt beslut. Vi ska bo ute i Bredsand, en bit utanför stan mot stranden sett.

Ja jag vet, uteplatsen blir svårt att skiljas ifrån. Men det stora huset väger tyngre! Vi får typ dubbelt så stort nu med tvättstuga och en liten walk in closet, alla barn får eget rum. Så det ska bli helt ljuvligt!

Kram

AnnBritt
AnnBritt
6 years ago

Kunde inte sagt det bättre själv… Hinner inte alls det jag vill nu…

niinis
niinis
Reply to  AnnBritt
6 years ago

Åh vad glad jag blir och höra att jag inte är själv! ❤️ Kämpa på!

C
C
6 years ago

Är övertygad om att du istället gör andra saker som dessa människor inte gör. Själv känner jag likadant. Måste inte, men vill ju! Beror väl också väldigt mycket på hur mycket man jobbar, livssituation etc. Ha en fin lucia och välj ut det som du helst vill göra och gör det! Kram

niinis
niinis
Reply to  C
6 years ago

Sant! Så är det såklart. Man jobbar ju och man flänger ju liksom…. men kanske att man ska fokusera på en sak. Sen gör man det! Fin Lucia till dig med. Kram

Maggda
Maggda
6 years ago

Jag kände så ett tag att jag hinner inget alls. Men fick sätta mig ner och fundera vilket som var viktigast, att jag mår bra eller att jag gör en massa godis och bakverk som jag ändå får ge bort. Blev enkelt val, jag struntar helt i julbakning och godis i år..

niinis
niinis
Reply to  Maggda
6 years ago

Bra tips! ♥ Att man bara skiter i vissa saker…. vad är viktigt liksom! Bra. Tror att man måste sätta sig ned och bara andas så kanske man kan reda ut allt man jäktar med nu. Kram

anne
anne
6 years ago

Kunde känna så förr.
Men tar jag det lugnt.
Inget blir bättre av att hasta runt.
Ha nu en mysig lucia

Mia
Mia
6 years ago

Har ju sagt att den där julen bara är till besvär
Lucian på tv går väl i repris i kväll annars på svtplay? Allt löser sig ☺️ Skriv ner det du verkligen vill hinna med och allt du villhöver o skit i resten Du är ju en av dom som hinner hur mycket som helst i mina ögon ( o säkert många andras också) kram fina du

Anna
Anna
6 years ago

Gud nej!! Här stressas inte över såna triviala saker som lucia, jul och nyår. Inte ett dugg faktiskt. Jag gör det jag känner för och tycker är roligt/känns värdefullt. Fokuserar på att må så bra i själen som möjligt (är deltidssjukskriven för utmattning) och att mysa med mina barn. Kraven skapar man mycket själv och de kan faktiskt fara åt fanders…

Nästa inlägg

Bastant hane

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x