Tänkvärt!

Tack för era inputs på denna förbannade stress med julen. Jag tror att mycket av stressen kom nu när Milo blev sjuk. Allt liksom stannade upp nu, men så jäkla puckat av mig att tänka så, jag vet! Vad händer med allt även om allt stannade upp nu? Inte ett jäkla skit. Det blir liksom jul ändå ju. Även om kattlådan skulle vara full med skit och fönstrena så skitiga så man inte såg ut igenom dem. Ja t.o.m om jag inte skulle baka ett skit. Det blir jul ändå!

Ellerhur?!

Alltså, måste bara tipsa om Magdalenas inlägg om när mäklaren kom hem till dom med de nya köparna av deras lägenhet. Dock så hade Filip glömt att säga det till henne och hon låg sjuk i sovrummet i ett stökigt hem. Hon hade skämts ihjäl…. Jag förstår henne sååå väl. Jag hade dött av skam! Å det där skulle kunna varit vi, haha. Tony hade lätt kunnat glömma en sån sak och så hade man stått där och skämts illröd i fejset ursäktande medan man sopade in allt under sängen typ.

Jag började leta efter stökbilder. Kunde hitta några stycken bara, man basunerar kanske inte ut sitt stökiga hem lika ofta som det städade tänker jag…. . Det är när det är kaos hemma som de oannonserade gästerna knackar på dörren. När saker ligger överallt, tvätten hänger på tork över hela huset, skitiga kläder, gamla tallrikar som står framme. Ämen faaaaasen alltså. Jag får svettningar bara jag tänker på det!

”Haaaaallooooj i stugan” hör man i hallen och man önskar att man var trollkarl och kunde vifta med ett trollspö och antingen få gästerna att flyga ut igen eller få städat hem på en millisekund. Fyfan som jag hatar det alltså.

En annan grej hände oss. När vi skulle sälja vårt hus vi bodde i för många herrans år sen så skulle besiktningsmannen och den nya köparen komma och besikta huset innan affären skulle gå i lås, allt var liksom klart. Bara den lilla detaljen kvar. Grejen var bara den att Thedde stod i sitt rum och skulle kolla efter strumpor i lådan. Plötsligt kände han hur det droppade på ryggen. Plötsligt gav halva taket typ vika och det öste ned vatten genom springorna i taket. Ungarna stod med varsin tallrik och försökte rädda golvet när nya köparen knackade på dörren. Alltså…. ”skjut mig”!

Jag var på väg till jobbet, jag bara fultjurade. Åkte iväg och stackars Tony fick ta allt. Han öppnade kallingarna och ba; ”Jag är ledsen men taket har pajat och det öser in i ett av sovrummen”.

Allt gick bra ändå. Alltså, vi fick såklart laga taket och så men han köpte huset ändå. Dock för mindre summa men vi fick det sålt ändå. Men snacka om mardröm. Det är typ pinsamt och panik upphöjt i 100.

Men hörni, hur stökigt man än har hemma ska man komma ihåg en sak.

JUST DET! Fifasen, mina barn måste vara de lyckligaste ever för ALLT stämmer in på vårt hem.

4
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Lena
Anna-Lena
6 years ago

Nämen fy fasiken…
Jag måste säga att jag är så glad at jag inte bor i Sverige längre! Här i Frankrike kommer ingen oanmäld och vill dom titta över en stund så ringer dom faktiskt innan, så har man tid att fixa fika eller städa lite. Eller säga nej!

niinis
niinis
Reply to  Anna-Lena
6 years ago

Man skulle bo i Frankrike! 😀

A
A
6 years ago

Gomorron!
Men fy stackars er , kan känna stressen som kommer som ett brev på posten när sånt här händer…

Men varför kan jag inte läsa äldre inlägg än 11:e december?

Kram/A

niinis
niinis
Reply to  A
6 years ago

Jättekontigt. Skrev till IT om detta och de tror att de kan ha löst detta nu. Kan du kolla igen?

A
A
Reply to  niinis
6 years ago

Jaa nu verkar det funka fin fint:)
Hoppas ni får en mysig helg och ta dig tid att andas..:)
Kram /A

Agneta
Agneta
6 years ago

Och jag som följer din blogg tycker att du verkar hinna med så mycket. Jag tycker ni alltid gör så mycket . Åker hit och dit , bjuder hem folk , kaffestugan mm.Jag älskar att följa dig men jag gör nog inte ens en tiondel av allt du hinner med. God Jul!

niinis
niinis
Reply to  Agneta
6 years ago

Hahaha! Du ser hur olika man ser på allt. Haha…. God Jul till dig med! ❤️

anneli
anneli
6 years ago

Jag måste säga att det är nog mest stökigt här hela tiden…försöker storstäda här och där och tänker damma och städa golven nästa vecka som är julveckan.
Jag hatar verkligen spontan besökare!!!! Hatar!! De är absolut inte välkomna. Jag vill att besökare ska fråga ett par dagar innan om jag har tid eller inte. Så är det.
Mina barn kan komma och gå precis hur de vill och mina föräldrar med. Annars är det stopp. Det värsta jag vet är om någon ringer och säger att de är i närheten och tänkte titta förbi. Glöm det! Antingen ljuger jag och säger att jag är upptagen eller nåt. Eller så skiter jag i att svara i telefonen Jag är inget surkart men vill planera besök. Då mår jag bäst. Ja precis Julen kommer oavsett. Stressad vägrar jag bli. Huvudsaken att det finns godsaker och mat på bordet. God Jul till dej och din familj. Det ska bli spännande med nya huset. ❤️

Nästa inlägg

5 viktiga tips för att lyckas med Saffransbullarna

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x