Träning och matprogram

Godmorgon!

Alltså, jag hann att ångra mig 100 meter in på morgonens promenad. Slask och snömodd så långt ögat kunde nå. Men det var pannbenet som fick avgöra. Jag fortsatte gå…

Jag hade plastpåsar på fötterna så nånstans hade jag ju förberett mig. Jag kan inte gå i nå andra skor än mina promenadskor. Vet du nå bra mer vintriga skor man kan promenera i?

Dyngsur, plask plask, men jag gick en runda på 50 min. Klapp på axeln.

Nu har jag snart kört mitt mat/träningsprogram i 3 veckor. Ni är många som ställt frågor om det så jag tänkte skriva lite om det. Jag har köpt det av Philip Lailani och Anna Tennmark. Ett PT program där man får både träningsprogram och matprogram för 8 veckor. Träningen har jag inte följt till punkt och pricka men jag har verkligen gjort så gott jag kunnat med hemmaträning, gymträning och promenader. Maten har jag skött nästintill perfekt. Jag är absolut inte sponsrad eller något, köpt det som alla andra. Vill ändå tipsa då jag tycket att det här är det absolut bästa jag någonsin testat. Tyvärr har jag inte mätt mig eller fotat, men jag har en annan FÖRE bild som jag kan jämföra med då jag vägde exakt samma på den bilden som vid starten nu. Det ska bli kul att jämföra när dessa 8 veckor gått, tror ändå att jag ska fortsätta sedan också för det känns så jäkla bra. Ska få med mig Tony också. Han var så humla duktig till vi åkte till Mallis, sen släppte han allt och nu behöver han all pepp som finns för att komma igång.

Grejen är att jag vill stärka mig. Jag är 45 bast och kan säga att det går snabbt utför nu om man inte försöker hålla igång. Ryggont, ont i nacke och axlar, trötthet, ingen energi, min mage har varit allt annat än bra hela sommaren och hösten. Jag ville verkligen ge detta en chans. Se vad ett strikt program kunde ge mig. Så hur har det varit dessa 3 veckor?

Det känns som jag kan leva såhär alltid. Det är god mat, det är bra råvaror och framförallt är jag inte hungrig alls. Annars är ju det mitt största problem. Hunger är mitt värsta! Jag är glad när jag vet att jag ger min kropp det den behöver och mår bra av. Ja har en ätardag i veckan. Men det brukar handla om att jag får äta vad jag vill till middag med efterrätt. Mentalt känns det som jag är starkare. Magen är bättre och lugnare. Men jag märkte att det var en omställning för kroppen. Helt klart alltså!

Jag har gått ner 3 kilo på lite drygt 2,5 vecka. Känner mig starkare både mentalt och kroppsligt. Ska bli spännande att se hur det gått när det blir den 21:a januari? Då har det gått 8 veckor och då har vi bestämt att vi ska åka ut till Fjärdhundras pizzeria SG:s eller Pizza Hut och då ska jag klämma en glutenfri pizza. Ja det är dom ställena som har de bästa glutenfria pizzorna. På kvällen ska jag äta smågodis och jultomteskum i stora lass. Men sen ska jag tillbaka till det vanliga igen är tanken. Vill du läsa mer om dessa program kan du kika in här hos Philip och Anna.

7
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A
A
6 years ago

Å så kul att höra att du tycker det är bra:) Jag har själv varit inne på deras sida å läst ett par gånger för jag behöver en hjälp att komma igång.. Har också passerat den berömda åldern;)
Jag har alldelens för många ursäkter:) men tänkte som klassiskt vänta till det nya året, hihi:) Spännande att följa din resa och LYCKA TILL!!!!
Kram/A

Eva
Eva
6 years ago

Köp bra goretexkänga. Gummisko som är lite högre. Haglöfs/asics har en toppenbra.
Jag är supernoga med att ha en bra sko och då får dom kosta därefter också. Klart värt alla pengar och så har men en sko i många år sedan.

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

Ja när det kommer till träningsskor och vinterskor som man ska gå mycket i är jag också jättenoga och betalar gladeligen för kvalité! Ska kolla på såna nästa gång, ska nog kvista in på Intersport och kolla. Tack för tips!

Kajsa
Kajsa
6 years ago

Jag tycker att du ska kolla in dubbade träningsskor, t.ex Icebugs. Dubbar i sulan och goretex i skon! Du förblir torr om fötterna och slipper halka omkull o i värsta fall göra illa dig, win-win!

Helene
Helene
6 years ago

Icebugs kan jag verkligen rekommendera när du ska gå på vintern. Trygga och bra grepp.
Hur gör du med maten i jul/nyår när du kör deras program? Jag har också köpt programmet men börjar efter helgerna eftersom jag inte helt kan bestämma maten själv nu.

Nästa inlägg

Tänkvärt!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x