DAG 2 – Glad & lycklig

Idag är det dags för Dag 2 i den lilla ”lära sig att älska sig själv” listan. Idag fick jag anstränga mig så kolossalt mycket till en början. Märkligt kan jag ändå känna. Levt så länge och inte veta det? Hmmm….undrar ju nästan vad det betyder?

Men när jag väl började så var det självklart. Det var också väldigt nyttigt att skriva ned det. Då vet jag vad jag ska fokusera på om livet känns jobbigt eller opepp, då vet jag åtminstone vad som är härligt i mitt liv och något jag kan gripa efter när livet känns visset eller ledsamt på något sätt.

HÄR ÄR LISTAN:

Dag 1: Skriv och berätta om ett av dina favoritcitat (läs inlägg HÄR).

Dag 2: Skriv och berätta om vad som gör dig riktigt glad och lycklig

Dag 3: Skriv och berätta om din/dina inspiratör/er

Dag 4: Skriv ett sms till en valfri person för att visa din uppskattning för denne! Visa oss sms:et!

Dag 5: Skriv och berätta om något som gör dig unik

Dag 6: Visa ett äldre foto på dig själv som du gillar, skriv varför

Dag 7: Skriv och berätta om en egenskap du har som du gillar med dig själv

Dag 8: Träna i 30 min. Det kan t.ex vara en PW eller lätt jogging. Skriv och berätta hur det kändes efteråt

Dag 9: Beskriv dig med fem positiva ord

Dag 10: Skriv en lista på saker som du är tacksam för

_____________________________________________________

Dag 2: Skriv och berätta om vad som gör dig riktigt glad och lycklig.

Barnen, alltid barnen. ❤️❤️❤️ Dom ger så oerhört mycket lycka och glädje i livet. Hur jobbigt det än varit stundtals så är glädjen och lyckan och framförallt den stora kärleken det som alltid är störst! Herregud som man älskar sina barn. Jag blev dessutom välsignad med 3 helt perfekta pojkar. Jag tackar för att jag får vara deras mamma varje dag!

När jag har ett städat hem och familjen samlad för att njuta av fredagsmys. Det är lycka för mig. ❤️

När vänner visar att de är vänner. ❤️ När det inte gör något att vi inte hörts på länge, det är självklart att ställa upp ändå. Åsa: Jag älskar verkligen dig för det här. Jag vill bara säga det så jag inte glömmer det. Tack för att du/ni ALLTID ställt upp på mig/oss. Du förstår inte hur mycket det betytt för oss och mig genom åren. Vänskap, där ge och ta är självklart är fint och gör mig så lycklig! ❤️

När jag får uppleva saker med min rotfamilj. Mamma & pappa! ❤️ Det är dessa händelser och upplevelser man för alltid bär med sig i hjärtat och som ger sån äkta sann glädje och lycka. Här en underbar dag på Mallorca, mamma och pappa kom ned på stranden som värsta beachproffsen. ❤️

Tony! ❤️ Han kan hämta upp mig ur de svartaste hålen och få mig att skratta igen som ingen annan. Han är sann glädje och lycka. ❤️

Vad är din glädje och lycka? Feel free att dela med er i kommentarsfältet….. ❤️

2
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa Thiger
Åsa Thiger
6 years ago

DU är FINAST! En självklarhet och inget speciellt alls!
Såklart vi hjälper till och finns för er!
Vi hörs snart! ❤

Nästa inlägg

Vad hinner man?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x