Vad hinner man?

Vad hinner man på 2 timmar?

-Jo man skulle kunna hinna med att städa nedervåningen men inte övervåningen.

-Man skulle kunna åka till Västerås fram och tillbaka och besöka IKEA en snabbis, men då är det snabbt.

-Man kan åka och storhandla, det klarar man nog precis.

-Sen kan man heta Nina och försöka få kroppen och tro att det räcker med 2 timmars sömn också!

YEEEEEEAH!

Vart är min balja kaffe när jag skulle behöva det? Funkar pepsi max lika bra? Varför klarar min mage inte kaffe som nästan alla andras magar?

Fanimig vad svårt det var att få till lite sömn inatt. Dåsade av i soffan till Ernst. Blev väckt vid 10 tiden igen och efter det blev det stört omöjligt. Kände mig liksom pigg. Utsövd. Klar med sömnen liksom. Lagom till jag hade kunnat tänka mig lite härlig sömn igen var kl 04.15 och Milo hostade och snorade så han vaknade. Nässpray, toapapper att snyta med, vatten att dricka – men sen blev han också pigg.

Ooookej, vi tar morgon då. Har fortfarande svårt att koppla bort och sova när jag vet stt han är vaken. Är väl fortfarande fucked up från de 4 första åren då han inte sov en endaste hel natt skulle jag tro. Nu ligger han i sängen med luren och jag står och bakar med bomull i skallen. Det är så det känns.

Hej sömnen, jag hoppas vi ses ikväll. Gärna tidigt om du har lust?!

Senare idag kör jag vidare med ”älska sig själv” listan. Den behövs verkligen idag. Du ska också få ett supergott juligt brödrecept.

Ha en fin dag!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 years ago

Tycker synd om dig som inte får sova. Har du provat att ta extra magnesium under natten? Jag har gjort det utöver min vanliga dos när jag har strulat med sömnen och det har fungerat bra. Om det beror på placebo vet jag inte. Sedan brukar jag stretcha också innan sängdags för hjärnan slappnar av lite lättare har jag märkt om kroppen är avslappnad och då sover jag djupare.

Nästa inlägg

Älska sig själv på 10 dagar

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x