FINFREDAGS-SMINKNING

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel. 

Hörni, jag fick ju massor med hjärtan när jag bad er gilla mitt senaste makeupinlägg ifall ni ville jag skulle fortsätta med dom. Så här kommer en liten fredagssminkning. Tänkte bjuda på en sminkning som jag kör ganska så ofta. Jag försöker variera mig så mycket jag liksom kan. Alltså, jag gillar att ha lite olika looks sådär. Den här gillar jag faktiskt och tycker det är en typisk FINFREDAGS-sminkning.

Denna sminkning är gjord med en palette från ISADORA. Jag gillar den starkt. Den går i toner åt plommon/brun hållet och det är sååå fint den här årstiden.

Den heter >>Smokey Mauves nr: 61<< och är från Isadora som sagt. Det finns både matta och skuggor med pärlemor på den. Nedan kör jag en liten förklaring.

1) Börja med att ha nr: 1 (från vänster sett på paletten) på själva locket. Den är det rätt mycket pärlemor i så jag försöker hålla den mest på locket. Detta pga att vi som har linjer på ögonlocken framhäver dessa med pärlemor. Pärlemorskuggor reflekterar på ett helt annat sätt vilket gör att linjer t ex då istället framhävs. Vill man inte det så kan man ju försöka undvika det.

2) Ha sedan på nr: 4 (på paletten) som på bilden. I själva globlinjen och lite ovanför. Behövs inte lägga på noga alls utan den ska sedan tonas ut med en pensel.

3) Tona ihop skuggorna ordentligt med penseln. De ska liksom ”gifta sig med varandra”. Tona tona tona i timmar som min sminklärare Olle sa jämt.  Tona ihop tills att de båda skuggorna går fint in i varandra och inte ger några skarpa kanter. 

4) Avslutade med att ha nr:1 inne i inre ögonvrån och lite under den nedre fransraden för en lite piggare blick.

5) Avslutade med >>mascara<< (<-bästa bästa mascaran som finns) och att fylla i ögonbrynen. 

1
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Detta är egentligen svar på ett inlägg längre ner, men strunt samma. Mitt tips för att du ska känna dig mindre stressad är att avgränsa vad som är jobb och vad som är privat. Inte så lätt kan jag förstå – men nödvändigt!! Sätt upp en tidsplanering för det som är ditt arbete, och håll den stenhårt! Vad som nu passar dig bäst, t ex 9-16 eller kanske två pass med vila emellan. Ska du jobba helg (vilket du ofta gör) så sätt upp tid för det med.

Många av oss jobbar 40 timmar/vecka. En del mer, en del mindre. Hur många timmar jobbar du? Att få struktur på vad som är vad tror jag är din nyckel, för du mår inte bra som det är nu.

Jag har själv blivit svårt sjuk av stress och kämpar för att komma tillbaka. Kommer ALDRIG mer offra min hälsa på det sättet!

Så, sätt dig nu och gör en planering! Kram fina härliga Nina!!

Maria
Maria
6 years ago

Hur gör man med eyeliner då man har fransförlängning ( volym ) och man inte får ha någon rengöring direkt på dem?

niinis
niinis
Reply to  Maria
6 years ago

Jag kör på som vanligt, sen är jag jätteförsiktig när jag tvättat bort det.

Julgumman
Julgumman
6 years ago

Hej Nina, tack för en underbar blogg! Jag blev så förvånad nyss när jag gick förbi ditt x:s husbygge. Ska han inte flytta dit längre, det står att det är till salu?! Kram från en nyfiken julgumma som älskar din blogg

niinis
niinis
Reply to  Julgumman
6 years ago

Nej nej, det har aldrig varit tanken. De bygger det huset för att sälja det. Kram

Nästa inlägg

Pepparkakslimpa

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x