Tacka fan för att han föll!

Godmorgon!

Sovit en ok natt, äntligen! ❤️ Så glad för det. Sömn är A och O när det kommer till att må bra. Dålig sömn innebär irritation, energi- och håglöshet.

Idag ska det jobbas och städas. Ska också kvists ner på stan och köpa ny ljusslinga till julgranen, den har gett upp efter flera års trogen tjänst i våra julgranar. På fredag har vi lite glöggmingel hemma och jag antar att det blir den sista helgen med städat hem för sen drar vår flyttvecka igång. Hej 140 kv, hej öppna ytor, hej tvättstuga, hej lilla walk in closet och garderober. Ja ni hör ju, en som längtar! ❤️

Har tagit in offerter på flytt och flyttstädning. Flytten gör vi själva, vi resonerade som så att vi ju faktiskt fixat det fint själva förr och när det ska kosta som vi fått offerter på (mellan 5 – 8.500 kr) så känns det som att de pengarna prioriterar man på annat såhär i juletider. Flytthjälp innebär ju egentligen att de kommer och bär in de färdigpackade kartongerna och möblerna i sin lastbil, kör dem till det andra huset och bär ur dem. Vi har många starka i familjen som fixar det på ett par timmar så vi prioriterade om. Dock så ska vi boka flyttstädning i alla fall. Det finns företag som gör det toppenbra och det är så skönt att slippa den biten.

Hörni, jag kickar igång dagen genom att gå vidare med min lista.

Dag 6: Visa ett äldre foto på dig själv som du gillar, skriv varför

Jag kunde inte välja mellan dessa två bilder som jag ska visa så det få bli båda. Just den här ovan är kanske inte en av de bästa bilderna kanske….men det ligger så mycket power i den här bilden.

Det här är en bild från när jag gick makeup artist utbildningen. Jag håller på att tillverka min modell till en fågel. Vilken tid det var alltså? Jag hade min kämpigaste tid då med separation och att vara ifrån mina barn varannan vecka. Men det var samtidigt en period som jag gjorde nåt som bara jag ville göra, jag tänkte för första gången på mig själv i mitt 31 åriga liv och min själ mådde så bra utav det. Jag älskade den här urbildningen för den blev så symbolisk för att det nu var dags att tänka på sig själv och din egen lycka. ❤️

Här är en bild på oss klasskamrater när vi åkte till Sälen och råpartade en weekend. Vi hade så sjukt kul och allt var så galet från början till slut. Här kör vi Carola på högsta volym, å ni set väl vem Carola är?! Haha…. En av de absolut härligaste perioderna i mitt liv. Sån otrolig frigörelse det var alltså efter flera år i en olycklig relation.

Livet lekte och den här kvällen träffade jag Tony. Tacka fan för att han föll för den här hetingen med ballongbralla, svart löshår ner till ärslet och de bruna linserna i.

Jag minns att jag fick den här kommentaren av Anna, hon som står längst till vänster i bild. Skrev ett inlägg om bjöd på den här bilden på min och Tonys 10 årsdag.

Vilken härlig tid det var ändå! Saknar mina sminktjejer massor och önskar så vi kan få till en dejt nångång framöver!

25
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari
Mari
6 years ago

Haha! Tyckte väl att det såg ut som Anna längst till vänster! Min kompis kompis 🙂 Hej Anna! *vink vink* //Lissuttens Mari 🙂

Anna
Anna
6 years ago

Får många år sen flyttade jag in i ett hus som skulle vara flyttstädat av en firma. De tidigare ägarna hade alltså överlåtit det till firman. Om man säger så här, njäääää……blev inge bra!! Vi upptäckte snart hur mycket firman hade missat/slarvat. De hade t ex inte rensat golvbrunnar (så vi fick mojsa med gamla familjens mög), inte städat ur kaminen och inuti köksskåpen var det typ bara dammsugit. Ett professionellt städat hus för mig iallafall ska vara spotless, verkligen superrent. Hoppas ni får tag i en bra firma som gör att ni kan lämna med gott samvete! Lycka till med flytten (ska bli SÅ roligt att få ”följa med” till ert nya fina hus!!!)

Nästa inlägg

Nöjd

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x