Huset ❤️

Halloj i stugan!

Drog en powernap i bilen på väg hem från Västerås, annars hade jag sovit nu. Vi var till Erikslund och kikade runt. Har köpt en del julklappar men vi är inte klara. Det viktigaste fanns inte till Milo så nu måste vi brassa till Uppsala för där fanns det kvar. Slut överallt.

Idag gick min fina lilla pojke på julledighet. I vanlig ordning då så fikar vi tillsamman för att fira ledigheten. Idag körde vi gåtor till varandra. Så kul….testa det med era kids. Milo älskar när vi gör det. Dessutom får jag honom att hålla sig ifrån luren.

Efter fikat åkte vi till huset och tittade. Milo kikade in och är såååå spänd inför när vi ska flytta in. Vi får nycklarna direkt efter årsskiftet. Det står tomt nu så därför vågade vi titta in – annars skulle det varit lite creepy. Det är lite saker som ska fixas i huset innan vi får det.

Vi hann också med ett besök till Erikslund som jag skrev. Exet var med också. Perfekt när vi ska handla julklappar till stora barnen.

LISTAN

Dag 7: Skriv och berätta om en egenskap du har som du gillar med dig själv

Att jag är en grym fixa och donare. Jag är faktiskt riktigt bra på att lösa saker, hitta lösningar. Där har jag ett grymt driv verkligen och det gillar jag med mig själv. ❤️

Dag 8: Träna i 30 min. Det kan t.ex vara en PW eller lätt jogging. Skriv och berätta hur det kändes efteråt.

Underbart. Svettigt. Som att hjärnan är rensad och att lyckan återvänder till bröstet.

Nu ska jag ta kväll här! Har just beklagat mig lite över stressen med julen och allt som ska hinnas med på min Instagram.

Ha en fin kväll. ❤️

Kram Nina

9
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vinnare!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x