Missnöjd

Godmorgon!

Åh, äntligen en natt som jag känner mig sååå utsövd när jag vaknar. Välbehövligt minst sagt.

Vi ligger och myser i sängen men jag ska strax kliva upp och göra Jansson och köttbullar. Det blir julköttbullar som är sååå sjukt goda.

Igår fick jag sitta i bilen och vänta medan Tony skulle köpa julklapp till mig, fniss fniss. Nu har vi sagt att vi ska köpa nåt litet till varann….sen ska vi istället ta en myshelg tillsammans och shoppa. Milo sov borta över natten senast i april kom vi på här. Det var ett tag sen vi hade lite egentid jag och min fina man så det har vi gett varann i julklapp. ❤️

Gjorde naglarna igår men är inte alls nöjd. Dom såg fina ut där, från håll. Men när jag kom hem så är de jättetjocka längst fram. Ojämnt tjocka dessutom. De ligger glitterkorn och som luftbubblor i dom andra naglarna som inte skulle vara glitter i. Det är dessutom konstiga märken, som avskavt liksom, och små svarta korn….som smuts i själva naglarna. Så för första gången ska jag gå tillbaka och säga att jag inte är nöjd. Har aldrig gjort det förut, känner mig så himla dum och besvärlig. Men nu har jag gjort naglar i så många år så jag kan säga om det är bra eller inte. Går du tillbaka om du inte är nöjd?

Nu har jag dock försökt göra dem lite bättre genom att själv lacka dom så inte luftbubblor och sånt syns. Drog på lite guldglitter i mitten så de blev riktiga ”overload christmas” över det hela! Nu duger de över julen.

Nä, nu är det slut på mys och dags att gå upp och fixa såhär dan före dopparedan! Är ni redo för julen?

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
6 years ago

Ja! Jag går tillbaka. Skulle man väl göra om andra saker var repiga etc när man packade upp? Dom brukar ju vilja ha nöjda kunder som kommer tillbaka.

Mia
Mia
6 years ago

God Jul Hoppas ni har en mysig dag!
Kram

Nästa inlägg

Kålrotslåda

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x