Godmorgon

Hoppas ni alla haft en fantastisk julafton! Det har vi haft. Idag sov vi dessutom till kl 9 vilket inte händer alltför ofta. Så himla skönt!

Har massor att berätta såklart men måste först gå upp och äta frukost, är såå hungrig. Såhär låg vi i soffan igår kväll och mös som små helgon. Jag hade på mig min nya onepice från Hunkemöller som är helt fantastiskt mjuk och fin, fick den av Elliot i julklapp. ❤️ Av Thedde fick jag världens bästa burkar som jag verkligen behöver.

Visar mer i ett inlägg senare hörni! Hoppas du har en mysig juldagsmorgon.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

God fortsättning fina du! Här fortsätter firandet med julafton nummer två. Inte mej emot som älskar den här högtiden så mycket! ❤kram Therese

Nästa inlägg

Missnöjd

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x