Mysdag i Sthlm

Halloj i stugorna!

Så, då har vi landat i soffan hemma. Det börjar bli lite smått kaos här hemma, 40 flyttlådor inhandlade. Känns som jag kommer må lite piss nu ett tag när det inte kommer vara ordning på nånting. Jag blir alltid lite orolig och stressad av sånt….men men, det är tack och lov bara under en kort period.

Idag fick jag åka till storstan och träffa min Annelie. Härlig människa det alltså, och så fantastiskt duktig på det hon gör. Att ha roddat Sveriges största inredningsbutik (inreda.com) på nätet i så många år som hon gjort är fasen beundransvärt.

Vi träffades på Nyko Kitchen. Åh så fräscht det var där. Supertrevlig personal var det också. Sånt gillas, dit går vi alltså fler gånger.

När vi kom fick vi en varsin påse med bröd i. Fröknäcke och mjukt bröd, kändes som focaccia ungefär. Milo smaskade i sig redan innan han fick av sig jackan.

Jag åt en god omelett och Milo fick festa till det med amerikanska pannkakor.

Vi vinkade hejdå till Annelie sen och knatade ner till Svenskt Tenn butiken. Såååå mycket fint och såååå mycket man vill ha! Men vet ni vad som hände? (Ni som följer mina storys på Instagram vet…)

Alltså, jag såg en såååå fin tekanna helt i glas på ett av borden. Skulle lyfta den lite lätt och se om den var tung, swisch sa det så lossnade locket och brakade i bordet. 1000 bitar…. Milos ansikte såg ut som han ville börja gråta och springa ut därifrån.

”Mamma, måste du betala den där nu?” Frågade han oroligt. Lilla hjärtat. Svarade att jag inte visste.

I samma sekund kom en av dem som jobbade där förbi. Jag ursäktade mig och berättade vad som hänt medan jag plockade glas. Jag fick absolut inte plocka glas utan han skulle ordna allt, det var sånt som hände. Det finns försäkringar som täcker olyckshändelser i butiker tack och lov. Men fyyyyyyyy vad jag kände mig dum!

Nu ska jag uppdatera min Facebooksida med massa härliga recept på nyårsmiddagar och efterrätter.

Ps: Kika in på inreda.com. Det är stor mellandags-rea där nu.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

3 rätters middag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x