ÄLSK

Men raraste människorna på jorden är ni! ❤️❤️❤️

Vi känns som en familj. En stor härlig familj och medsystrar. Alla med sina bagage, farhågor, rädslor, pinsamheter, tvätthögar och livspussel. Alla oroligheter vi bär på i livet och att ibland känna sig otillräcklig och ha ett sämst självförtroende. Vi är ju inte mer än människor hur flashiga liv och bloggar vi än har.

Jag kan tänka mig att de med de finaste av bloggar med content som gör att den lilla villan på kullen ser ut som ett ruckel i jämförelse, också kämpar med sitt. Hur fin blogg och innehåll i den man än har så är de också människor med känslor och drabbas av livets upp och nedgångar.

Jag önskar bara att de också har möjlighet att hämta kraft någonstans, att de kan få vara ärliga och tappa ansiktet ibland. Att de får utlopp för det som är jobbigt och motigt i livet någonstans. Så som jag får göra. Här hos er kan jag verkligen bara skriva att…..jag är inte bättre än såhär. Nu mår ja skit, eller nu är livet jäkligt fint. Det är livet…. livet helt enkelt. ❤️

ÄLSK på er!

Vi satte oss i bilen i ottan. Jag har sovit som en kratta. Eller en trasig kratta, med inget skaft och böjda räfflor. Den duger liksom inte ens som en kratta. Så illa sov jag. Somnade vi 10 tiden och vaknade vid 1 och har inte sovit sen dess. Kunde inte. Rörigt hemma, flytt, skidresa….för mycket i huvudet helt enkelt. Tony sov också krattigt, men hans kratta hade ett halvt skaft kvar.

Men nu tar vi ett brejk från allt. Åka skida, sova på hotell, lyxa med hotellfrukost. Sen åker vi hem med lite nya krafter tänker jag. Har sovit en halvtimma i bilen här och ska fortsätta så fort jag skrivit klart.

Hahaha! Älskar den här bilden. Helst när han var helt allvarlig när jag tittade ut från fönstret i bilen.

Kolla in Tonys playlist på Spotify. Känns verkligen aktuellt kl 07.30 på morgonen. Haha…

Vi hörs sen, finns på min Instastory (@niiiniskitchenlife) under dagen.

Kram Nina ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
6 years ago

Ha så mysigt med din fina familj. tack för att jag får följa med dig i din vardag via bloggen. du verkar vara en sådan fin människa både på in och utsida. En sådan man gärna skulle vilja ha som vän. Man kan nog både ha grymt roligt med dig och även prata om livet och lite djup med dig. En påse gott och blandat helt enkelt. kram Sara

BMW
BMW
6 years ago

Gillar din blogg jättemycket för man får inspiration av allt. Rensat i både hus, kropp o själ. Gillar alla recept oxå. Saffransbullarna med vitchoklad så underbara kan inte sluta äta. Sedan känner jag igen mig själv i hur du mår. Lite läskigt ibland att vi mår bra o sämre samtidigt . Ser framemot fler vardagliga äventyr med dig o en bakbok av dig skulle ju vara lyxigt värre att ha här hemma. Önskar dig o din familj Gott Nytt År. kram

Eva
Eva
6 years ago

Precis som man säger” det finns ekran av vart i var stöva”

Ullis
Ullis
6 years ago

Nä nu jäklar i min lilla låda ska jag faktiskt ta och säga dig vad jag gått och tänkt på länge. Du berör mig in i själen. Känner så igen mig i det du tänker och skriver
Jag är som du född den 18 Augusti men 4 år äldre än dig. Min far kommer från Finland och min farfar var med i kriget.
Alla problem med hormoner och sömn o.s.v känner jag igen. Liksom du har jag oxå proggekrämen och sökt alla sätt för att få må bättre.
Känner även igen mig i din kreativitet och sorgmodet. Jag är egentligen väldigt lik min far och han brukar säga att han är uppvuxen i skuggan av ett krig och vi kanske även har en släng av det med.
Vad jag egentligen vill ha sagt är att din blogg är så värdefull och du behövs i dom här sammanhangen för du känns så genuint snäll och omtänksam. Du är lite som ett kinderägg,
All kärlek till dig och ett varmt tack för det du gör.

Nästa inlägg

Dåligt självförtroende

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x