Visa nassarna

Fortfarande så berörd av alla kommentarer som kommer in. Du vet när man blir generad…..sådär svensk.

Nämen inte ska väl jag…..

Men helsicke vad ni smörjer mig inombords nu. Ni anar inte hur lägligt det kom också. Utan att vara psykiskt totalt nedbruten så har jag, precis som många av er berättade att ni också hade, perioder av sämre mående. Man kan inte alltid sätta fingret på vad det är, men en ruggigt olustig känsla i kroppen som gör en deppig, låg, ledsen och med en låg självkänsla.

Någonstans trodde man ju att man som 40+ skulle ha hittat harmoni och lugn. Hittat hem liksom. Nämen då klampar liksom ett litet hormonproblem in i ens liv och skövlar runt som en bulldozer. Så jäkla respektlöst. Just när man trodde man hittat hem med bra självkänsla. Lite den där känslan att man skiter i vad alla andra tycker osv. Så skönt! Menmen…så lätt skulle det inte bli tydligen. Haha….snacka om ironiskt på något sätt.

Men vi lär oss ju något hela tiden. Allt sker av en anledning. Något är det jag ska lära mig nu. Så brukar jag tänka om ”downperioderna”. Som att det är nu jag bottnar en stund men när jag kommer upp till ytan igen har jag lärt mig något värdefullt om mig själv. Tänker man så kanske inte allt dravel känns lika jobbigt?

Hörni!

Vilken dag vi haft ändå. Trots 2 krattor till föräldrar som susade ned i backen.

Vi släntrade in på kupolen innan det ens öppnat. Vi käkade frukost nr 2 där och jag blev ju glatt överraskad att jag kunde få en mcmuffin med glutenfritt bröd. Jag har ätardag idag och får äta vad jag vill – haha! Det och PMS i en härlig kombo satt som en smäck i alla hörn av magen.

Vår lille spinko i underställsbrallorna. Så söt han var när han stod där med sina små spinkiga ben. Han hade visst vuxit ur sin hjälm märkte vi i morse så vi blev tvungna att svänga in och köpa ny. Jag kostade på mig ett par nya goggles (för nån hade visst fått med sig mina till Sälen – undrar vem)? Sen köpte jag ett par ordentliga vantar också. Såna Gore-tex som håller tätt. Så sköna var dem!

Förresten, vet ni hur mycket minnen det är med Kupolen för mig? När jag och mitt tjejgäng åkt till Sälen för vår tjejhelg har vi alltid stannat till där för att handla de sista klädtrasorna och sminket. Alltså, den stämningen och förväntningarna. Fantastiskt! Fick sockerdricka i skinkorna bara jag tänkte på det – så sjukt kul vi haft. Så mycket fest, så mycket tokigheter på en och samma helg.

Haha – ett år fick vi för oss att alla skulle äta middagen i stugan i bar överkropp. Varje middag! Fram med nassarna och så satt vi och åt och drack vin. Ja ni hör ju…. Ont i magmusklerna hade man också för vi skrattade så vi dog nästan. Vi åkte typ aldrig skidor heller – bara festade, låg i sofforna bakis och käkade ostbågar och så på’t igen. Svängde på oss skidkläderna, pudrade lite snö i hår och ansikte och så in på afterski och rocka mest av alla. Vi stod alltid längst fram. Sen hade vi jääääkligt mycket bronzingpuder på oss också. Man skulle va bruuuuuun…. ja herre så jäkla kul alltså.

Idag var det inte så mycket nassar och alkohol. Haha, tiderna förändras…. Idag var det familjemys i backen. Inte illa pinkat det heller ska jag säga dig! Milo fick också nya goggles och vantar idag så vi var riktigt coola i backen.

Shit vad mycket folk det var! Kryllade av människor överallt.

Jag tycker det är skitmysigt i Romme. Vi var lite inne på att kanske åka till Sälen vi också. En sån spontanare…. men det fanns verkligen INGET boende kvar ALLS. Dock så fanns ju Romme som tur var och så bor vi på hotell inne i Borlänge. Det kan jag tipsa om. Supernajs ju!

Ett åk hoppade jag faktiskt idag. Efter vi ätit lunch så tog jag en kopp varmt the och bara satt och tittade. Tony och Milo susade ut i backen, när de sen kom ner så följde jag med ett sista åk.

Det finns riktigt bra backar i Romme. Perfekta för hela familjen liksom. Långa är dom också så man åker en bra stund innan man är nere igen. Fler att välja på också…. vi ska åka hit fler gånger nu i vinter.

Lite cool bild tycker jag. Det är såna glädjegoggles. Världen blir lite ljusare med dom på. Så när jag är riktigt under isen och deppig så ska jag nog fladdra runt i dom här till vardags. Haha….

Här ligger vi nu. Jag har ätit middagen här inne på rummet lyxigt nog. Så skönt att inte behöva röra sig ur fläcken.

Hoppas ni har en fin kväll!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
6 years ago

Så jättenice ni har det. Gott Nytt år.

Nästa inlägg

ÄLSK

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x