Snart i huset

Vet ni, jag har verkligen inte hört av mig….jag vet. Men det är verkligen flyttkaos nu. Nu lever vi i kartonger och ingen ordning alls. Jag vill bara att tiden ska gå och att vi nu ska få börja köra våra grejer.

Nyårsaftonen blev som den blev ju, dock blev jag inte sjuk men jag tror att kroppen sa ”Ta det lugnt nu”.

Igår var vi till huset och kikade lite. Snacka om att det kliar i fingrarna att sätta igång och inreda det nu. Ser fram emot den stunden när man kan sätta sig i soffan på kvällen och känna att det är ordning och lugn och ro.

Igår hade ju jag tid för en telefonkonsultation i form av att jag skulle bli spådd. Vet ni vad som hände? Jag somnade ifrån allt när jag skulle natta Milo. Vaknade halv 10 och var helt borta. Åh huuuu, så jäkla pinsamt vidrigt och missa sådär.

Men idag har jag fått en ny tid i alla fall. Längre fram i Januari försöker vi igen. Säger bara SNARK åt mig själv. Men jag borde inte ha bokat in den nu med facit i hand. Allt allt är så enormt rörigt nu, sömns och hela faderullan så jag borde ha tagit en tid längre fram in the first place. Well well….nu blev det som det blev.

Vår lille hårboll kommer nog också tycka att det är skönt när vi får komma i ordning igen. Hon har fullt upp och tjoa och tjimma bland alla kartonger och grejer.

Ville bara kika in och säga hej. Ikväll kommer jag nog ha lite bilder inifrån huset, ska bli så kul att visa dig! ❤️

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Th
Th
6 years ago

Jaa,va roligt med bilder när får ni börja flytta in alla grejjer då? ha en fin dag och tänk på att andas mellan varven ❤kram Therese

Petra
Petra
6 years ago

Gott nytt år och gd fortsättning och allt sånt där Skall bli så spännande att följa resan med nya huset – var inne och läste ikapp lite, har själv varit lite låg i jul. Hoppas du målar fler tavlor, målar du ned akrylfärg? Kraaam

Nästa inlägg

Gott Nytt År!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x