Sprängt skithus

Hej på er!

Hoppas ni har en fin kväll, själv somnade jag helt utmattad redan vid 5 tiden, tog en liten powernap då kan man säga. Jag är helt slut, det måste jag erkänna. Har fått munsår mitt på överläppen och ser ut som ett sprängt skithus, kroppen skriker neeeeej nu. Den vill vila och framförallt sova. Det är också därför som jag somnar helt utmattad redan kl 5 liksom.

Idag har vi dock hunnit väldigt långt. Exet har också varit här och hjälpt till med att sätta upp hyllor och grejer. Så skönt när någon som är extremt noga, har världens bästa grejer och dessutom snickare kan fixa.

Nu är det ju mörkt och lite svårt att ta bilder men här jag tänt ljus och fått lite ordning förstår ni. Well, en sanning med modifikation. Det är väl egentligen vardagsrum/köksdelen som är någorlunda ordning. Vårt sovrum not so much t ex, eller kläderna eller badrummet. Stora killarnas rum – även om de själva får fixa med dom. Piuuuh – en del kvar med andra ord.

Imorgon ska jag ta lite bilder när det är dagsljus. Vad är det för dag imorgon? Men oj, det är redan torsdag imorgon, var tog denna veckan vägen? Fattar inte…. Jaja, det är väl så när det är julledigt för Milo och vi är mitt i en flytt. Då går tiden en aningen snabbt alltså.

Apropå Milo. Han är så lycklig för sitt rum så han lämnar det knappt. Han stänger dörren om sig och så kommer han ut lite då och då och säger att det här är det bästa i livet. I morse tittade han på mig med sina nyvakna ögon och sa:

”Mamma, nu börjar det kännas som vårt hem”.

Jag blir varm i hjärtat och lycklig när mina barn är lyckliga. Herre så man älskar dessa varelser alltså – hade aldrig i min kofot kunnat ana hur stark kärlek man skulle känna för dem. ❤️

Nu ska jag ta en dusch och sen hoppar jag nog i säng. Önskar en natt med massa sömn gör jag.

Ha en fin kväll.

Kram Nina

14
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Green
Nina Green
6 years ago

Förstår din känsla. Barns lycka är den bästa. Så roligt att höra att ni har äntligen hittat hem. Kram

Nästa inlägg

Myshörna

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x