Bra contouring

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel

Ni är många som efterfrågar och gillar mina sminktips. Kul tycker jag eftersom jag själv är superintresserad av makeup och skönhet. För er som missat det så utbildade jag mig till Makeup Artist 2003. Har jobbat på Make Up Store och också drivit en egen salong där jag hade makeup utbildningar och gjorde en herrans massa makeuper. Mycket bröllopsmakeup och håruppsättingar har gjorts genom åren. Skitkul men lite olägligt och tufft eftersom jag i samma veva blev ensamstående med 2 barn. Men jag lärde mig ju fantastiskt mycket.

Är ju sugen på att ta upp det igen på något sätt, men vet inte riktigt hur. Jag vill liksom inte driva en salong och kan absolut inte jobba med det heltid, men det skulle vara urkul att köra lite sådär. Får se hur jag får ihop det….har ju så många tankar och idéer jämt. 😉

Idag ska jag i alla fall bjuda dig på lite tips förstår ni. Jag har nämligen ganska nyligen fått hem en contouring palette som jag testat ett tag nu. Wow säger jag bara vilken härlig effekt det ger.

Denna contourpaletten är från

Här är några bra exempel på hur man gör contouring med en palette med puderskuggor. Det finns ju även krämig contouring men jag föredrar pudrig contouring för att jag tycker att den blir mest naturlig. Här ovan ser du skillnaden rätt så markant. Tjejen längst ned ser rätt platt ut innan om du förstår vad jag menar? Medan bilden till höger poppar ut hennes drag på ett helt annat sätt. Det är därför jag älskar contouring. Den kan verkligen göra underverk och låta dina vackra drag komma fram på ett helt annorlunda sätt.

Det finns en uppsjö med förklaringar på nätet som man kan läsa sig till. Jag känner att ALLA kan göra lite contouring och det är inte ens svårt. Lite övning och en riktigt bra pensel så kan vem som helst göra det. Tipsar om denna pensel som jag själv har, den är grym!

Real Techniques Sculpting Brush

Just nu är Revolution Contouring paletten som jag visar här ovan nedsatt så passa på och fynda om du är sugen på en egen.

47
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
6 years ago

Kan du inte visa hur man lägger concealer under ögonen för att få bort missfärgningar. Jag är blåaktig på bägge sidorna mot näsroten.

Nästa inlägg

Dagarna går….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x