Dagarna går….

Morning!

Eller nä, herreminjee klockan är ju snart 11.30. Märkligt hur fort tiden kan rusa fram när man har mycket att göra. Idag var jag verkligen tvungen att sätta mig för att ta tag i en massa jobb. Det är härligt att ha friheten att sköta sina egna arbetstider och planering, men som nu när vi flyttar så halkar ju massor efter vilket gör att jag måste sätta mig och jobba fortare, effektivare och bättre än någonsin. SÅ, att jobba under frihet är lätt hänt att det blir som idag, man skjuter på saker tills det blir bråttom. Det är då man får sätta sig mitt i flytten och jobba helskotta….

Det börjar hända lite grejer….

Här är det ”tända ljus” mys. Världen är sitt gråaste grå….fattar inte hur grått det kan bli alltså? Idag känns det som att det är en mörk morgon fortfarande.

 

Igår fick vi klart hyllan ovanför vårt as till betongbord. Det är över 3 meter långt det här bordet och jag älskar´t! Blev riktigt bra med väggen där och precis som jag hade hoppats. Ska visa dig mer ikväll sen tänkte jag.

Nu måste jag fortsätta jobba på här, vi hörs av lite senare. Idag ska du få ett sminktips av mig också…hoppas du ska gilla!

Kram Nina

11
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
6 years ago

Sååååå fint det blir Nina !!! Din blogg är bara bäst och ser fram emot att följa er i nya huset! Kram frånen annan Nina ✨

Maria
Maria
6 years ago

Så duktig du är på att få det snyggt och mysigt vart ni än flyttar! Och dina recept är alltid pålitliga, allt blir gott och bra! Din blogg är trivsam, rolig och känns äkta och har bra mix mellan olika områden. Ibland glömmer jag bort dig, men det är väldigt dumt, för din blogg är bland de allra bästa!

Nästa inlägg

Sprängt skithus

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x