Sneak Peek

Men heeeej!

Ett jättesent hej från mig denna måndag. Vi har vår sista lediga dag innan jullovet är slut. Jag har älskat varje minut av denna ledighet. Att ha Milo hemma är så himla mysigt, han har dessutom visat sig stortrivas i sitt nya rum och huset så han har bara myst runt. Galet härligt.

Imorgon är det dock tillbaka till verkligheten igen. Känns konstigt. Att jul och nyår är över igen och vi ska börja vår lilla färd mot vår och sommar igen. Tiden går så fort.

Hade ju i alla fall en härlig vision om att knäppa av lite nya bilder här hemma men jag hittar inte laddaren till mitt batteri till kameran. Håller på att bli galen tammetusan!

Bjuder i alla fall på en liten sneakpeek i Theddes rum. Fattas täcken (det var det jag glömde igår) och en TV som ska sitta på motsatt vägg. Luckan som ni ser i talet är till ett så häftigt loft. Dock så blev det bökigt att få dit säng och hela patrasket så det får nog bli lite förvaring där.

Älskar benen på Theddes säng. Vill ha såna till vår också men de funkar inte till vår kontinentalsäng.

Nu ska jag jobba loss lite här. Ska hinna baka lite också är tanken men nu när jag inte hittar laddaren till kamerabatteriet vettifasen? Det är nämligen en kamp mot klockan nu, ljuset får inte försvinna innan bakverken är klara och ska fotograferas. Iiiiiiih…. skynda tillbaka ljuset snälla!

Vi hörs sen!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
6 years ago

Angående benen på sängen, köp odens beslag och skruva fast under er kontinentalgräns så kan ni också skaffa brattvåg benen (finns även i 10 cm för kontinentalsängar)!!

Maria
Maria
Reply to  Maria
6 years ago

Korrigering..Det ska vara ODNES beslag som ni skruvar fast under KONTINENTALSÄNGEN, haha!
(…dessa rättstavningsförslag.. :-D)

Sofia
Sofia
6 years ago

Väggarna är ju väldigt annorlunda i ert nya hus. Kan du berätta lite mer om själva stilen som huset är byggt i?

Nästa inlägg

Skraj

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x