Morning och Blåbärssmoothie

Goodmorning!

Här har dagen rullat igång, barn är skickade till sina jobb och skola. Tog en tidig frukost med min äldsta, han jobbar ju i Uppsala och åker väldigt tidigt. Så mysigt att få sin lilla egentid med barnen ett och ett kan jag känna. Milo har sin första dag i skolan idag och sov som en stock vid halv 7 när jag väckte honom. Han kom i säng vid 9 igår så det blev ju toppen ändå, trodde det skulle vara svårt att få honom i säng nämligen. Men han studsade upp och var riktigt laddad för skolan, han har saknat sina klasskompisar helt klart.

Hörni, måste fråga er? Jag drömmer så sjukt mycket sen vi flyttade hit. Tony också. Jag drömde typ aldrig i förra huset (i alla fall inte vad jag minns). Det hände bara någon gång sådär, medan här drömmer jag helt vansinnigt mycket. Fattar ingenting? Vad beror detta på? Någon som vet?

Tänkte bjuda på en favoritsmoothie. Den här är mättande, fräsch och så god. Den räcker gott som frukost och går snabbt att svänga ihop. Som sagt, en riktigt favorit!

BLÅBÄRSSMOOTHIE

1 banan
2 dl frysta blåbär
0,75 dl havregryn
0,25 dl solrosfrön
1 dl kvarg
1 dl vatten

Gör såhär:

Skala bananen, lägg i den i en blender. Häll i blåbären, havregryn, solrosfrön, kvarg och vatten. Kör blendern i ca 1 minut och häll sedan upp i glas. Drick & njut.

Följ gärna min Facebooksida och Instagram för massa mer recept, inspo och tips. 

Hörni, nu ska jag jobba vidare här i nån timma. Sedan är det dags att åka och fylla på fransarna. Sen ska jag handla lite grejer som jag glömde på IKEA sist.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
6 years ago

Hej, jag drömmer jämt . Det känns som jag lever två liv .Ett vanligt och ett när jag sover. Helt klart är en flytt en förändring som påverkar hela livet ,då också sömnen / drömmar.Kram

Kina
Kina
Reply to  Agneta
6 years ago

Jag drömmer oxå mycket!ibland känns det som att mitt liv är roligare i drömmen än i vaket tillstånd

Nina Green
Nina Green
6 years ago

Kan det inte bero på att ni har varit spända och haft mycket en längre tid och nu när ni har hittat ”hem” Så börjar era tankar sakta men säkert bearbetas i era drömmar? Så brukar det vara för mig. Kram

Anna-Lena
Anna-Lena
6 years ago

Jag tror att det har att göra med att ni inte riktigt har vant er vid huset än, att ni drömmer mycket alltså 🙂
Precis som att man sover lite illa och drömmer mycket när man sover hos någon annan eller på ett nytt ställe. Ni kommer nog att vänja er mer med huset och kanske sova lite djupare sen 🙂

Minna
Minna
6 years ago

Hej! Alla drömmer under sin sovperiod men beroende när vi vaknar så kan vi minnas dem mer eller mindre. Tror inget speciellt med huset att göra mer än att sömnmönstret kan vara ”rubbat ”.

Catarina Blomgren
Catarina Blomgren
6 years ago

Hej!
Det finns energi linjer i jorden överallt. Ligger man precis på en sådan eller i ett curry kryss som det kallas så påverkas man, olika mycket beroende på hur känslig man är!
Prova att flytta sängen en bit. Sök på currykryss så hittar du info.
Lycka till kram Catarina

Nästa inlägg

Hur får jag bort det mörka under ögonen?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x