Smått och gott

Hej hej!

Ikväll har mamma o pappa, syrran och hennes familj varit här på lite kvällsmat. Mamma o pappa har varit i Norrland i stugan i en hel evighet så det var verkligen mys att få ses.

Stod och stekte fläskfile för fullt. Gjorde en pastagratäng med fläskfile, paprika och bacon. Blev verkligen jättegott och recept kommer senare.

Härligt att ha familjen samlad, jag älskar verkligen de stunderna. ❤️

Idag fick jag ha lunchdejt med min man. Han har ju turen att kunna jobba från Enköpingskontoret emellanåt och då passar vi på att få till det ibland.

Jag skulle lätt kunna jobba ihop med Tony faktiskt. Vi fick ju prova lite med kaffestugan och det funkade bra. Ja, haha….om man frågar mig. Frågar man honom kanske han skriker ”heeeeell nooooo” om att jobba ihop med mig.

Ja men halleluja! Laddaren är återfunnen. Nu kan livet återvända igen. Alltså, jag erkänner. Jag har inte bra med tålamod när jag ska leta, jag är sämst faktiskt. Tony däremot, han skulle lätt kunna leta efter en nål i en höstack i dagar. Utan problem. Hans tålamod måste vara längre än kinesiska muren. Så ja, det var han som hittade den. Pinsamt nog bland alla andra laddare och sladdar. Host host….

Trötta ögon men nyfransade. Alltså, min franstjej är så jäkla grym. Är verkligen så otroligt nöjd varje gång jag varit där. Så glad att jag fick tips om henne när jag frågade efter en bra franstjej på min Instagram.

Hörni, så jäkla trött nu. Som en gnu. Mina ögonlock hänger på halv skaft. Jag tänkte att Tony skulle få gästblogga någon dag nu snart, han är så sjukt rolig när han får skriva av sig lite. Han brukar vara svårflirtad bara – jag får hålla på och tjata. Skittråkigt när han är så kul ju….men kan inte ni typ ställa lite frågor till honom eller nåt? Ja då kan jag lägga upp det till honom sen. Han är för snäll för att inte svara på frågor tänker jag…

Ha en mysig kväll nu. ❤️

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
6 years ago

Hej Tony, om du läser Ninas blogg så måste du se hur fint hon alltid skriver om dig. Men min fråga är kanske lite knasig. Brukar du skylla på henne om du gått upp i vikt?Hennes bakverk ser ju gudagoda ut!!

niinis
niinis
Reply to  Agneta
6 years ago

Bra fråga!

Malin
Malin
6 years ago

Hej!
Brukar inte vara den som kommenterar men alltså jag måste bara få fråga om det här med kvällsmat haha. Här där jag bor så äter vi middag, alltså mat mat vid 17-18 tiden. Kvällsmat är en macka eller liknande några timmar senare. Men för er är kvällsmat det vi kallar middag, eller? Flera gånger jag blivit lite konfunderad av er kvällsmat Tack för en bra blogg och ha en bra dag!

Eva
Eva
Reply to  Malin
6 years ago

Haha, jag funderade på samma sak;-))

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

Ja, i vår familj kallar vi middagen för kvällsmat. Middag kallar vi det som är lite finare när vi bjuder hem folk. Vet inte varför? Det har alltid bara hetat så för oss….

Mia
Mia
6 years ago

Synd att du måste tjata, han är ju jätteduktig på o blogga!

niinis
niinis
Reply to  Mia
6 years ago

Ellerhur!

Helene
Helene
6 years ago

Hej Nina, såg tidigare att du kör Philip och Annas kostupplägg. Jag gör det med och det är ju rätt tråkig mat, kyckling och potatis typ hela tiden. Äter du det du lagade nu? har du gått ifrån programmet eller gör du ditt eget? Man går ju ner bra med deras program så tråkigt får väl vara okej i så fall.

niinis
niinis
Reply to  Helene
6 years ago

Körde 4 veckor stenhårt, men gav efter vid jul och nyår men nu har jag börjat igen.
Kör ett litet eget upplägg som funkar bra.

Nästa inlägg

Morning och Blåbärssmoothie

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x