Ibland ljust, ibland mörkt

Godmorgon höll jag på att skriva….

….det är snart lunchdags. Jag har jobbat här på morgonen. Nu har jag just gjort mig i ordning och ska strax fara vidare mot Västerås för att inhandla lite gardinstänger och sen har jag några viktiga ärenden som måste fixas. Blev ingen tur till IKEA igår ifall ni nu undrar om jag inte gör annat?!

Kikade ut lite tidigare i morse och då såg det ut såhär. Det såg ut att kunna bli vackert….

Nu är det såhär! Tänk vad annorlunda allt kan se ut bara me ett annat ljus, faktiskt helt fantastiskt! Solen skiner nu i alla fall och det är precis vad jag behöver idag. Jag har nämligen inte haft någon vidare värst härlig morgon. Ibland är livet lite motigt, det gäller bara att ta det för vad det är antar jag…det är som här ovan på bilderna. ibland är det mörkt, ibland är det ljust.

Hepp, gotta go. Något som är lite roligare är i alla fall att jag ska dela med mig av en rabattkod lite senare idag.

Kram Nina

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Smått och gott

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x