Rosa hår

Inlägget innehåller reklam och annonlänkar för NordicFeel.

Godmorgon FINFREDAG! 

Jag vet inte om min fredag blev så fin? Nu ska du få höra…. alltså jag säger bara herre-min-jee! Jag har nämligen gjort en sak här på morgonen som gjorde att jag satte hjärtat lite sådär i halsgropen. Minst sagt. Alltså hör här….

Min frisör tipsade mig om att jag skulle köpa en sån färgbomb. Det skulle jag sedan ta en liten klick av och blanda med min hårinpackning. Sen skulle jag ha detta i under några minuter så kommer det bli skitbra. Detta gör man alltså för att hålla de gula tonerna askiga i mitt hår. Ja, bra så….

Såhär ser den ut. Det är alltså en färginpackning. Jag har använt den förr, såååå jäkla bra är den. Håret blir helt fantastiskt. När jag var knallröd i håret så körde jag alltid en sån här.

I alla fall så fick jag tips om att köpa en sån här och så skulle jag ha en OBS: LITEN KLICK av detta tillsammans med min vanliga inpackning. Bra…jag var så laddad i morse när jag klev in i duschen och satte igång. Jag KAN ha varit lite trött i ögat för jag tror att klicken blev lite stor. Äsch tänkte jag, jag tar lite inpackning så blir det jättebra. Kletade ut detta i händerna och såg att jäklarns i min lilla låda vad rosa mina händer blir. Aja….jag smaskade i det men i samma sekund som jag gjorde det kom jag att tänka på att mitt hår är både poröst och torrt. Ett poröst och torrt hår drar åt som sig som helskotta. H-E-L-V-E-T-E….snabbt sköljde jag ur. Det var i mitt hår max i en sekund. Men tror ni det hjälpte…..? NOPE, NIET, EJ, ICKE! Håret blev rosa!

Dock så räddade jag litegrann upp det med en annan inpackning som är silver/grå. Den var jäkligt bra på att nyansera det. Innan den såg jag helt galen ut, haha…

Så efter några tvättar och nyansering med den här silvergråa färginpackningen så ser det ut såhär. Haha…

En liten ofrivillig ombre med lila/rosa toppar. Haha….

Yeah…. har matchat det med min Harvad t-shirt idag i alla fall. Ja herreminjee…. jag ska skriva till min frisör och kolla vad hon tycker jag ska göra? Jag dör inte av att ha lite rosa hår. Faktiskt inte…men det vore roligt om det gick ur lite successivt.

Jaja… vad gör det om 100 år? Elliot tyckte det var coolt, Milo blev glad av att mitt rosa hår och Tony sa: ”Det här va väl fint!” Min fina diplomatiska man. ♥ Men idag blir det keps….å vi som ska ut och käka ikväll…får man ha keps när man äter middag på restaurang?

Ibland är det så härligt att vara Nina må ni tro….

Ha nu en härlig finfredag, det kommer dyka upp lite härliga fredagsrecept här och jag hoppas kunna ta lite dagsljusebilder på vårt hem också… vi får la se?

Kram Nina

_________________________________________________________________________________________________________________

UPPDATERING!!!

Nu har jag skrivit till min frisör och det rosa håret förklarar sig ganska så bra….. NEJ NEJ NEJ, jag har köpt fel bomb!!! Jag skulle köpa den som heter Lavender 002, inte violet 200!! Hahahahahahaahahaaa….jag har skrattat här så jag nästan ramlar ur soffan. Jag är tammefan tårögd. 

43
Subscribe
Notify of
guest

32 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
6 years ago

Fräsigt tycker jag!! Kör på det! Men HUR i hela världen kunde du bli rekommenderad en rosa inpackning i ditt blekta hår? Fattar ingenting faktiskt.

Vill tipsa om en riktigt bra inpackning som tar bort gula toner och vårdar bra. Den heter Artego Color Shine mask och färgen är Blueberry. Köper min hos frisören men den finns på nätet också. Köp!

niinis
niinis
Reply to  Anna
6 years ago

Haha…jag har uppdaterat inlägget, jag har köpt fel bomb och inte den jag blev rekommenderad! Haha….

Nina Green
Nina Green
6 years ago

Det blev ju jätte fint. Snyggt! Ibland kan ”misstag” göra så det blir bra utan man vet om det. Haha. Ha en fin dag. Kram

niinis
niinis
Reply to  Nina Green
6 years ago

Hahaha, men tack! ♥

Bettan
Bettan
6 years ago

Skitsnyggt ju! Skippa kepsen!

niinis
niinis
Reply to  Bettan
6 years ago

Men tack vad du är snäll! ♥

Liza
Liza
6 years ago

Fast måste säga att det faktiskt blev snyggt med lite rosa slingor 🙂 Passar bra nu när det är finfredag!

niinis
niinis
Reply to  Liza
6 years ago

Hahaha! Taaaaack! ♥

Ellen
Ellen
6 years ago

Åh det blev ju jättefint ju Din blogg är så mysig , kommenterar så sällan men ibland händer det . Ha en go helg. Kram

niinis
niinis
Reply to  Ellen
6 years ago

Men tack snälla fina du! Vad glad jag blir att du kommenterar! KRAM

Carita
Carita
6 years ago

Coolt med rosa

niinis
niinis
Reply to  Carita
6 years ago

TACK! ♥

Helena
Helena
6 years ago

Näää du ser ju cool ut! Det blev snyggt! Du tar INTE på ngn keps inte.
Lite färg förnyar . Ha det gott. Kram

niinis
niinis
Reply to  Helena
6 years ago

Haha….är typ rädd för hur det ska se ut ute i dagsljuset? 🙂 Kram och tack! ♥

Marie
Marie
6 years ago

Såå fint och coolt, ingen keps behövs! Trevlig fin fredag

Helena
Helena
6 years ago

Håret blev jättefint! Färgen passar dig superbra!

Mia
Mia
6 years ago

Det där blev ju skitsnyggt! Du behöver absolut ingen keps!

Eva N
Eva N
6 years ago

Så tokigt, men det blev snyggt på dig tycker jag. Jag fick en grönaktig nyans hos frisören sist, men det rättade hon till direkt.

Susanne
Susanne
6 years ago

Det blev ju skit snyggt!!!
Du behöver absolut inte ha keps!
Trevlig helg!

Kristin
Kristin
6 years ago

Blev ju skitsnyggt ju!!!

al68
al68
6 years ago

Skitsnyggt, tycker du skall behålla det så <3

Annika K
Annika K
6 years ago

Det blev riktigt snyggt det där med 🙂
Men så tokigt det kan bli när man köper fel grejer

Anneli
Anneli
6 years ago

Det är himla snyggt även om det inte var meningen..❤️

Ursula
Ursula
6 years ago

Allt klär en skönhet….du är så fräck i detta. Ett misstag som blev bra…ha en go helg❤

Louise
Louise
6 years ago

Sjukt fint blev det

Veronica
Veronica
6 years ago

Så jäkla snyggt! Lika vacker som en ängel oavsett hårfärg. ❤
Stor Kram

Joanna- Livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2
6 years ago

Så snyggt

Ulrica
Ulrica
6 years ago

Tycker det blev riktigt snyggt!

Mallan
Mallan
6 years ago

Jag tycker faktiskt det är jättesnyggt!

Katrin
Katrin
6 years ago

det blev ju fint ändå! ❤️

Annica
Annica
6 years ago

Ha ha ha ha du är ju för underbar Nina . Men blev ju faktiskt lite snygg ändå

Challe
Challe
6 years ago

Tycker det blev helfräckt <3

Nästa inlägg

Tacos med limesås och egen tacokrydda

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x