ANNONS

Dagens sminkning

/

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel.

Hej på er!

Har ytterligare ett makeup tips till dig. Nämligen en palette som jag använder i stort sett varje dag. Den är dessutom inte dyr så det är något man verkligen investera i och få nytta av en hel del!

Idag har min sminkning sett ut såhär. Hade bråttom så jag kastade på mig en brun matt skugga i paletten som jag använder massor. Det finns både matta skuggor och skuggor med pärlemor.

Sminkningen är busenkel att göra. Jag använder en av de matta bruna skuggorna i paletten och har på det på själva locket. Sedan använder jag min pensel från läppglans #04 petal från Clarins.

Såhär ser den ut och skuggorna ger verkligen jättemycket pigment och sitter bra! Den heter Makeup Revolution och du får hela 32 st skuggor i paletten och jag har använt min nästan dagligen och de är inte ens på väg att ta slut.

Här ser du pigmentet i skuggorna! Grymt bra!

Yes, det var dagens sminkning och tips. Hoppas du ska gilla. Själv älskar jag sminktips, helst när man får veta vad som använts. Kan vara så himla svårt att hitta bra produkter och chansa – får man då ett utlåtande från någon om att något är bra blir jag så glad. Då behöver man inte chansa när man köper sitt smink.

2
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00