Min skugga

Viskar godmorgon!

Åh inatt har jag äntligen sovit som en liten prinsessa, ja jämförelsevis i alla fall. Känner mig nästan nervös för att kika ut, hur mycket snö har det kommit?

Jag som är oroligt lagd tänker ju på alla i hela tjocka familjen och släkten som ska ut och halka på vägarna. Säger väl ”kör försiktigt” 147 ggr till Tony och stora ungarna innan de ska ut och fara. Usch! Håll i er på vägarna där ute hörni! ❤️

Den här hönan sover fortfarande, jag har nämligen kört lite stretchyoga här i sängen på morgonen. Då är hon med serru. Ska vara mitt i alltihopa typ, helst i mitt ansikte. Sen kastar hon sig för att sova på min plats i sängen, där det är varmt.

Men nu när jag går upp så kommer inte hon ligga kvar. Nejdå, då kommer hon följa med mig upp såklart. Här släpper vi inte morsan ut sikte knappt. Ska börja kalla henne för ”Skuggan”. Någon dag ska jag fota vad jag menar med att hon är en svans. Sen ska jag visa er….haha!

Hörni, ha en fin onsdag om ni inte kikar in mer. Du ska få lite härliga tips här inne och ett grymt recept på bröd som jag bakar hela tiden nu.

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pernilla
Pernilla
6 years ago

Åh, det är ju sååå mysigt med djur! Men du Nina… hur gick det med Milo och kissen? Visst var det lite struligt där ett tag? Har det blivit bättre eller är han fortfarande rädd för henne?

niinis
niinis
Reply to  Pernilla
6 years ago

Har faktiskt varit väldigt lugnt sen vi flyttade…får se om det fortsätter?

Isabel
Isabel
6 years ago

Kan du inte göra en liten Majlis vlogg 🙂 Sen vi fick vår Milas, en 7 månaders kisse så är jag mer kär i katter än någonsin! Vore kul att få se hur hon följer efter dig!

niinis
niinis
Reply to  Isabel
6 years ago

Haha! Bra ide! Det kanske jag kan göra…. Milas, vad fint namn! ❤️

Nästa inlägg

Pill och puder

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x