Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för Cellbes.

Tänkte tipsa om lampor idag. Alltså taklampor som verkar tagit ny fart. Jag vet att ett tag kändes det som taklamporna försvann för att nu vara tillbaka med besked.

Det finns i alla prisklasser, design eller inte design. Vissa är så dyra så man får skrämselhicka. Den lampan som ser ut som en kandelaber inklädd i lakan, den kostar över 100.000 kr! Flos klassiker lampa går på drygt 30.000 kr beroende på hur stor du vill ha den och hur många ljus det är i den. Jag skulle aldrig kunna motivera för Tony varför vi skulle köpa en lampa för 100.000 kr. Å tänk om jag skulle ledsna på den? Då skulle jag hata den jäveln som fick lov att hänga där bara för att den var så inihelskotta dyr. Flos lampa är SJUKT FIN! En mindre storlek (fortfarande stor) tror jag går på runt 15.000 kr. Men nu tänkte jag tipsa om lite lampor som skulle kunna säga är kopia på designlampa, eller i alla fall minst lika fin men till en bråkdel av priset.

Om du skulle bli intresserad av någon av lamporna så ska jag tipsa dig om att med rabattkoden 18013 så får du 25% rabatt på den dyraste varan. Gäller hela sortimentet, inte vara lampor och inredning.

Snygga glaskupelampan. Jag tycker dom här är så himla fina.

Ytterligare en snygg klotlampa. Dock så skiljer det väsentligt i pris, de är i samma storlek.

 Denna lite annorlunda lampa tror jag blir såååå fin. Skulle passa hos oss som har mycket takhöjd.

Det var dagens lilla tips av lampor. Är så snyggt med taklampor kan jag tycka. Nu ska vi sätta upp två lampor över vårt matbord uppe på loften. Jag tror att det kommer bli sååå fint. Längtar till Tony får tummen ur…haha… han är nämligen bäst på det där med att göra om sladdar och sånt. Vi har har nämligen inget uttag i taket utan måste ta elen från ett vanligt uttag. Det där är överkurs för mig. Jag är bra på och skruva upp hyllor, snickra och sånt. Men el är jag totalt novis på. 🙂

2
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skadad på min tutte

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x