Jag krockade

 

Alltså, den här dagen….. jag vet liksom inte var jag ska börja? Halv 2 inatt fastnade pattenassen i dörrhandtaget som ni läste. Alltså, tack för alla kommentarer. Ni vet hur man ska trösta en stackars skadad sate. ❤️❤️❤️

Men det hände en grej till…..

Detta råkade hända! På väg till fritids för att hämta Milo så frontade jag…..ämen jag orkar inte. Jag kom körande till höger efter en korsning. Ser att en bil står i min vägbana med fronten mot mig. Han har väjt för bilen framför honom och har alltså kastat sig ut i motsatt körbana, min körbana. Dock så räcker inte det, för bakom honom kommer nästa bil som inte får stopp som kastar sig ut i min vägbana och frontar med mig innan han hasar ned i diket.

Så jäkla otäckt. Det blev en smäll och som ni ser är min bil rätt kvaddad i hörnet. Jag höll i mig hårt som fasen i ratten. Höll i mig hårt så jag inte skulle göra illa mig. Killen, en mycket ung kille, var så himla gullig. Kastade sig ur bilen och in i min frågade hur det gick och sa förlåt massor med gånger. Som tur var hade jag knappt fart och han hade lyckats få ned farten rejält innan det small.

”Ja man krockar ju inte med flit så det är lugnt” svarade jag.

Där stod vi som två förvirrade människor och ba: ”Vad gör man nu?” I min bil och handskfack fanns ett kuvert med orden ”Om olyckan är framme”. Där fanns alla papper man skulle fylla i även om det blev lite taffligt gjort med minusgrader och två småchockade människor. En civil brandman kom och stannade bilen. Så gulligt! Han kollade till oss så vi var ok. Pratade och kollade bilarna. Frågade lite saker och var bara allmänt snäll och omtänksam. Nästan så jag ville börja gråta lite. När man krockar sådär så känns det bara som om man vill ha en kram. Någon som bara håller om en när man just blivit väldigt rädd och skakad.

Jag var ok, jag är ok. Känner av i musklerna lite. Som träningsvärk känns det. Inget ont. Brandmannen sa att man kan åka till akuten och få det dokumenterat om man tror att något kan ha hänt men jag har känt efter (även om jag vet att det kan komma i efterhand) och det känns ok. Han sa också att han tyckte vi såg ok ut.

Jag var ju på väg till Magnus kalas så vi har varit där ikväll. Jag sov en timma när jag kom dit. Spänningarna släppte så jag frös och kände mig urrig. Somnade en stund och det kändes bättre när jag vaknade. Men åh vad jag vill ha min Tony nu. Att han klappar lite på mig. Bilen står kvaddad utanför och jag känner bara blööööök med allt sånt.

Den här dagen blev väl lite sådär känner jag. Vill bara sova på Tonys arm nu. Hans flyg var försenat så jag får se när jag får hem honom? Så länge får jag krama på stora barnet. ❤️

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AnsoAnna
AnsoAnna
6 years ago

Men huvva!! Vilken tur att ni klarade ett så pass bra! Kram på dig ❤

niinis
niinis
Reply to  AnsoAnna
6 years ago

Verkligen, så tacksam för både honom och mig. ♥

Ursula
Ursula
6 years ago

Usch vilken dag din stackare. Tur att du inte blev skadad…bilen går alltid att fixa. Ta hand om dig.

niinis
niinis
Reply to  Ursula
6 years ago

Ja, igår var ingen skoj dag…. Tack och kram!

Carro
Carro
6 years ago

Usch! Otur, men också tur att det bara var du i bilen. Jag har också krockat en gång och minns den där känslan när man förstår att ”nu smäller det”. Spände hela kroppen och tippade in huvudet typ. Hoppas ni får bilen fixad snart. Kanske fler som skrivit, men gå till vårdcentralen bara för dokumentations skull. Jag fick göra en röntgen av halsryggen mest för att kolla. Det kan vara bra att ha i framtiden. Kram

niinis
niinis
Reply to  Carro
6 years ago

Känner mig ok idag så jag tror inte något hänt. Tänkte precis som du, tur att inte Milo var med i bilen! Kram

Skatan
Skatan
6 years ago

Oooh….nooo!

Skönt att det gick bra.❤

niinis
niinis
Reply to  Skatan
6 years ago

Ja verkligen! ♥

Sara
Sara
6 years ago

Usch och fy vilken dag du haft. Tur det gick bra för alla inblandade. Hoppas fredagen blir en bättre dag. Kram Sara

niinis
niinis
Reply to  Sara
6 years ago

Tack snälla! ♥

Nästa inlägg

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x