Ny tavla

Godmorgon!

Här har jag redan hunnit med att både vika tvätt, måla en tavla och baka 2 olika bröd. Haha, och klockan är bara lite över 9. Bry er inte om klockan på min blogg, den går en timma fel. Måste ändra det!

Här är tavlan jag gjorde i morse. Älskar att måla på det här sättet. Dessutom kan man gömma lite kul text i tavlan också.

Klurar på att ställa till med vernissage i påsk. Måste bara hitta en lokal. Är i ett sånt målarflow nu och ska åka och köpa fler canvas. Man måste ha många såna när man är i ett sånt här stim.

Många som undrade om jag skulle göra fler ängeltavlor och det ska jag. Älskar att måla änglar nämligen – det är något så andligt och djupt att göra det känner jag.

Nu ska jag duka dela frukost och bjuda på nybakt lingonbröd, jag gjorde även ett glutenfritt lingonbröd till mig. Recept kommer såklart.

Ha en mysig söndag nu! ❤️

Kram Nina

24
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
6 years ago

Fin tavla. Strax utanför Eskilstuna finns Wäsby magasin, mysiga butiker ett kaffe och så har dem ett rum där olika konstnärer ställer ut. Kanske kan vara nåt för dig? Superhärlig miljö 🙂

Monika
Monika
6 years ago

Du kan ställa ut i studio MoYoLo i Enköping. Jag har haft vernissage tidigare hos mig där konstnärer har deltagit både i Vår Konst och Höstglöd.

niinis
niinis
Reply to  Monika
6 years ago

Åh! Mejla mig så kan vi snacka mer! niiinis@outlook.com ❤️

Eva
Eva
6 years ago

Fin tavla men den känns som upp o ner för mig:-)) men antar att den ska vara så?
Vad olika man kan uppleva saker:-)
Står det nån text i tavlan som jag inte uppfattar?

niinis
niinis
Reply to  Eva
6 years ago

Lite det som är grejen men konst…..alla uppfattar den på sitt sätt. Texten ska inte uppfattas direkt för ögat utan något man hittar när man tittar noga.

Marie
Marie
6 years ago

Halloj! Du är ju superduktig! Gillar! Men vart köper du canvastavlorna?

niinis
niinis
Reply to  Marie
6 years ago

På Panduro! Tack! ❤️

Nästa inlägg

Poolen frusen

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x