Bästa ansiktsprodukterna

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för NordicFeel.

Tänkte tipsa dig om 3 riktigt bra produkter. Nu har vi testat dessa ett tag och har fått känna och klämma ordentligt. Jag har märkt att jag, ju äldre jag blir, gärna använder produkter som verkligen funkar och att jag har ett helt annat tålamod att verkligen hitta något bra. Funkar det inte så byter jag ut och testar tills jag hittar något som VERKLIGEN funkar.

Just nu har dessutom NordicFeel en kampanj där du får 15% rabatt om du handlar för mer än 399 kr och anger rabattkoden FORWARD.

Vi börjar med produkten längst till vänster. Den här tipsade jag om för jättelängesen, men detta är verkligen en favorit. Beauty Flash Balm från Clarins. Den kallas för Askungekrämen och jag förstår varför. Såhär står det om produkten:

Askunge-creme som ger ett exceptionellt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Ger ett långvarigt och otroligt vackert makeup resultat. Idealisk om du har en lång arbetsdag framför dig, eller som uppfräschare innan du går ut på kvällen. Innehåller bl.a. trollhassel, olivextrakt, algextrakt, bisabolol och risstärkelse.

En fantastiskt kräm som jag alltid använder som primer under min foundation och det är helt sant att man känner sig uppstramad och fräsch! Jag får ofta höra att min hy ser så fräsch ut och det är helt klart tack vare denna kräm under min foundation.

Här är några utlåtanden om krämen, alla står på hemsidan under produkten:

”Den här krämen kan jag inte vara utan den ger en slätare hud i ansiktet och minskar dom djupa rynkorna.”

”En kräm som håller vad den lovar, ger mjuk, len o smidig hy . Arbetar medan jag sover då jag använder den som nattkräm.”

”Kan inte vara utan denna fantastiska kräm, den gör under på ett morgontrött ansikte!”

”Återfuktande kräm och som gör att husen både känns och ser fräsch ut. Utan krämen är huden synligt ”tröttare.”

”Jag har provat flera olika primers från olika märken men denna beauty balm är utan tvekan bäst. Fungerar även som bas och ger lyster när man inte använder ngn make up.”

Nu ska vi prata om produkten i mitten!!! Alltså, HAALLELUJAAAAA!

Produkten i mitten är en produkt som hjälper till mot rodnad, anti redness från Exuviance. Jag har införskaffat 2 nu både till pappa och Elliot. Pappa för sin rosascea och Elliot för sin dermatit han har runt näsa och mun. Det finns inte nog med utropstecken för denna produkt. Pappas rosascea typ försvann som han hade i ansiktet. Han har haft plågsamt onda acneliknande utslag i hela pannan och ibland på näsan men med den här produkten så försvann de på 2 veckor. Då har han provat ALLT. Allt från penicillin till kortisonkrämer. POFF – borta. Inget svidande och ömmande i ansiktet mer. Dock så fick han slut på burken och var utan i 2 veckor, då fick han tillbaka det. Men nu har han börjat igen och mycket riktigt så är det på väg bort igen. Jag letade på nätet efter en produkt som skulle hjälpa mot det och det var väldigt många som

Elliot har inte kört så länge ännu, men tror att den kommer göra underverk på hans dermatit också. För pappa tog det 2 veckor att bli bra.

Jag letade ju efter en bra ansiktsmask som kunde hjälpa mig med lite glåmighet men också att den skulle vara antiage och hjälpa till att eliminera lite linjer och se minska de nya som uppkommer. Den heter Rejuvenating treatment masque från Exuviance. Jag använder ju endast fukt i ansiktet morgon och kväll för att min hud behöver det, då kan det vara bra att komplettera med en ansiktsmask som gör underverk också. Jag ÄLSKAR den här masken. Jag får en helt annan lyster och på riktigt så känns det som om huden liksom förnyas av den här. Den stramas åt och förnyas. Den gör att huden känns både len och fräsch. Såhär står det om produkten:

Rejuvenating Treatment Masque är en ansiktsmask som reducerar fina linjer och rynkor med en djuprengörande effekt. Den återfuktande gelémasken är en peel-off mask, vilket innebär att den stelnar och sedan lätt kan dras av, vilket ger en väldigt ren och fräsch känsla. 

Lite recensioner:

”Min favoritmask. Huden känns så len och fräsch efteråt. Älskar att man kan dra av masken från huden efter att den stelnat.”

”Man känner verkligen att den gör huden ren och uppstramad. Använder 2 ggr i veckan, och kommer fortsätta med det!”

Hoppas du gillar lite skönhetstips! ♥

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tankens kraft

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x