Ett ösregn

Ja men den här bilden är väl lika kul som ett ösregn ungefär. Haha….men för mig är den skön och betyder att källaren nu är rensad. I det här lilla källarutrymmet hade vi grejer upp till taket typ. Alltså byst. Alltså tänk dig programmet ”Outsider” och att man är en ”horder” och samlar på saker upp till taket så man inte kan gå där ens. SÅ var det där innan.

Kolla nu??? Wieeeeeee bara några kartonger kvar. Ok, ska vara helt ärlig. Det finns ett utrymme till utanför detta rummet och där står det nu ungefär dubbelt så mycket kartonger och en hel del andra grejer till, så detta är inte allt. Men kan ni fatta hur mycket vi kastat? Typ 3 släpkärror BYST med grejer. Mattor, kläder, prylar, gammal inredning, gamla möbler…ja men allt! Det är sånt som liksom hängt med oss i alla flyttar. Man tror att man ska använda det, måla om det, sälja det….ja men you name it. Idag var det NO MERCY. Idag var det KRÄNGA SKITEN med stort K. Vi sparade verkligen inget. Nu efteråt kan jag bara känna lättnad.

Nu sitter jag här med blossande kinder av att ha stått i en kall källare och sprungit på återbruket halva dagen. Ska bli skönt att borra ned sig i soffan nu.

Det här är bara källar-rens och återbruket spring. Haha…vem behöver promenader när man kan få sin motion på återbruket?

Hur är du? Är du bra på att rensa undan och ha ordning på saker eller är du en ”horder”?

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
6 years ago

Är ganska bra på att ”hålla undan”. Kör ganska hårt med En sak in – En sak ut! Och varje semester går jag igenom garderoben och det jag inte använt sen förra semestern (förutom finkläder) packas ihop och skänks bort till t ex Human Bridge. Sen har jag lite för mycket sängkläder…älskar att ha massor av påslakan att byta med. Ha det gott!

Maggda
Maggda
6 years ago

Jag älskar programmet hoarders på fox, kollat varje avsnitt. För man ser hur dom flesta får ordning på sina liv. Det har även gjort att jag städat rejält här hemma och fortsätter i den mån jag orkar. Känns väldigt skönt när man rensat ut en massa saker som bara legat i flera år. Nån annan fick glädje av det istället.

Nästa inlägg

PALINA

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x