Mattan har kommit…..

Godmorgon!

Här har dagen kickat igång och alla har åkt iväg till sina jobb. Jag är också på mitt jobb här hemma vid mitt köksbord nu. 😉 Ja nu ska värmen komma och göra så snön blir till slask och så ska det regna också. De vita träden kommer inte längre vara vita och jag tar det hårdare än vanligt känner jag. Snön och det vita gjorde ändå att ljuset på något sätt återkom till oss. Känns så deppigt när det ska försvinna nu. Men jag får tända desto mer ljus inomhus och planera roliga saker, så är det. Man får liksom ta in ljuset på annat sätt.

Något roligt är faktiskt att mattan som jag beställt till under matbordet på loftet kom igår. Är så spänd på hur det ska se ut då jag vet att bordet är gigantiskt och att jag inte vet om mattan liksom räcker……huuuuuu. Vill inte behöva skicka tillbaka. En liten matt-tumme kanske du kan hålla? 🙂

Ska fortsätta jobba här. Ville bara säga hej till dig lite snabbt här på morgonen och önska dig en fin lille-lördag. Själv ska jag baka lite nya recept idag och tänkte passa på att baka någon god kaka till ikväll när svärisarna kommer på en liten fika. Är också lite sugen på nån rolig mat…..vi får se vad som hinns med. Ska nämligen också hinna till källaren och kanske måla lite på en tavla som jag ska ge bort till en vän. Ja du hör ju, det finns att göra idag.

Vi hörs sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Green
Nina Green
6 years ago

Passade mattan? Bordet är verkligen så snyggt. Kram

Åsa eriksson
Åsa eriksson
6 years ago

Hej! Tycker erat matbord blev så fint och blev även inspirerad att göra ett kikande själv! Undrar bara om du har slipat det innan , känns som det skulle bli strävt och stickigt annars? Tack för en fantastisk rolig och ärlig blogg/ kram Åsa

Nästa inlägg

Ett ösregn

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x